LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Peg Parnevik om mötet med Margaux Dietz efter kritiken: ”Så stelt”

13 jul, 2023 
Johanna Talamo
Penny och Peg Parnevik
Peg Parnevik och systern Penny har tillsammans en podcast där de sällan håller tillbaka på åsikter. I senaste avsnittet pratar de om när de av en slump stött på Margaux efter kritiken: ”Det var den lösaste kramen någonsin”.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjenBrand logo
Därför firar inte Penny Parnevik jul med familjen

Peg och Penny Parnevik är kända från realityserien Parneviks. Där fick man följa vardagslivet tillsammans med deras familj, golvproffset Jesper Parnevik, 58, och hustrun Mia Parnevik, 55, samt deras syskon, Philippa Parnevik, 24, och Phoenix Parnevik, 22.

Peg och Pennys tidigare uttalanden

Systrarna Peg och Penny Parnevik driver en podcast tillsammans vid namn Peg och Penny. I podden pratar duon om allt mellan himmel och jord och de har bland annat tidigare diskuterat Pegs ex–pojkvän Filip Lamprecht.

I avsnittet analyserade systern Penny, förhållandet mellan Peg och Filip.

– Dejtade du inte någon som var väldigt lik mig. Vad jag menar där är att alla bara "gud han är så rolig, han är så skön, han är så bra i sociala situationer", säger Penny.

Penny fortsatte med att förklara att Peg och Filip hela tiden jämfördes i hur de var som personer. Att Filip var mer utgående medan Peg var mer tillbakadragen.
Penny betonade även att Peg mådde bra med honom och att hon ofta ville att Filip skulle följa med på hennes turnéer.

Annons

– Du tyckte att det var skönt på något sätt för att då får han alltid stå för det sociala. Men sedan blev du alltid jämförd med honom, och att folk var "men varför är han med en sådan typ av tjej som är så blyg och punkig", sade Penny då och fortsatte:

– Jag menar jag vill inte vara som honom, men ja.

Peg Parnevik om mötet med Margaux

I det senaste avsnittet av podcasten Peg och Penny diskuterar systrarna olika personer som blivit ”canceled”, alltså kändisar som av olika anledningar blivit bojkottade.

Där tar de upp Margaux Dietz, som efter att ha filmat en man som låg i hennes trapp, mottog stark kritik. Peg och Penny påpekar att Margaux inte längre är canceled, att hon verkar må väldigt bra och att de är glada för hennes skull.

Annons

Sedan fortsätter de med att prata om när de stötte på henne för inte alls längesen och hur obekvämt det var med tanke på att de då, precis nyligen pratat om henne i podden.

– Det var så stelt, vi hade ju precis gjort ett avsnitt där vi prata om att hon var ”bananas”, säger Peg och fortsätter.

–När hon sedan vänder sig om, ser oss och ska hälsa så var det verkligen den lösaste kramen någonsin.

De fortsätter med att säga att det måste varit jobbigt för Margaux också och att ingen var beredd på att stöta på varandra. Peg och Penny instämmer dessutom om att den stela hälsningen kändes rättvist med tanke på hur de pratat om henne och att de förstår Margaux reaktion.

FOTO: Eero Hannukainen/TT/Eva Edsjö EVED

Annons