ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikaela Laurén om påhoppen kring hennes dotter – sätter ner foten

04 jul, 2023 
Mikaela Laurén om dottern.
Mikaela Laurén om dottern.
När Mikaela Laurén för två år sedan födde sin dotter Nikita fick hon ta emot en mängd påhopp – som nybliven mamma.
I en intervju med Hänt väljer hon att berätta om tiden och slår tillbaka mot kritiken.
Annons
Mikaela Laurens tvärvändning – ny barnbeskedetBrand logo
Mikaela Laurens tvärvändning – ny barnbeskedet

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 47, och Peder Södersteen gifte sig 2018. Två år efter parets bröllopet så föddes deras första gemensamma barn.

Parets dotter heter Nikita och Mikaela har från start delat med sig av hennes och dotterns liv – men till en början fick hon utstå en mängd påhopp.

Något hon nu väljer att berätta om.

Nu ryter Mikaela Laurén ifrån efter kritiken

När Hänt intervjuar Mikaela Laurén berättar hon hur hon ser på kritiken efter att hon började dela med sig av sitt liv som förälder.

– I början var det mycket negativa kommentarer, folk tyckte att jag skulle spendera mycket mer tid med min dotter hemma. Men jag tror bara hon mår bra av att vara med mig, säger Mikaela.

Mikaela tar med sig dottern på allt från resor i jobbet till när hon tränar på gymmet och tror att det bara är fördelaktigt för dotterns utveckling.

– Hon blir ju en social människa och inte rädd för att träffa andra människor. Så jag tror ju bara att hon har växt utav det.

Mikaela Laurén ser inte problemet: ”Hon får se nya saker”

Även om Mikaela missade dotterns senaste födelsedag för att åka iväg på jobbresa så ser hon inga problem med att resa med dottern Nikita.

Annons

– Jag ser inte det som ett problem att ta med sig sina barn överallt, utan det är oftast föräldrar som försöker göra det till ett problem, säger hon till Hänt.

Mikaela berättar att hon varit uppmärksam på hur dottern reagerat.

– Jag tror absolut inte att hon har drabbats negativt utav det, utan istället att hon får vara med mamma, det är ju mer spännande och roligt. Hon får se nya saker och uppleva nya saker, det är ju mycket roligare än att bara sitta hemma och se fyra väggar, hur roligt är det och hur mycket växer man av det liksom, säger hon.

FOTO: Instagram & HÄNT

Annons