ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikaela Laurén missade dotterns födelsedag: ”Nog tyngst för mig”

30 jun, 2023 
Amanda Rönnell
Mikaela Laurén har dottern Nikita tillsammans med maken Peder Södersteen.
Dottern fyllde nyligen 2 år – men Laurén kunde inte närvara under födelsedagen.
”Otroligt tungt”, skriver Mikaela till Hänt.
Annons
5 snabba frågor i boxningsringen med Mikaela LaurenBrand logo
5 snabba frågor i boxningsringen med Mikaela Lauren

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Boxaren Mikaela Laurén, 47, gifte sig 2018 med sin stora kärlek Peder Södersteen. För två år sedan fick de sitt första barn tillsammans – dottern Nikita.

Tidigare har paret varit öppna med att de drömmer om att få fler barn tillsammans, men i maj berättade Mikaela för Hänt att planerna har ändrats.

– Jag vet inte riktigt om det är så längre, alltså jag har ju alltid velat ha två barn och min högsta önskan är ju att jag skulle ha två barn, sa Mikaela och fortsatte:

– Men jag vet inte om jag orkar, för jag har ju märkt nu hur mycket tid det tar. Bara tanken på att gå igenom en graviditet till och ha två barn att springa efter, nej det känns faktiskt ganska långt bort just nu. Men sen vet man inte.

Hon beskrev att hon kände att det var fel tidpunkt i livet för ett till barn.

– Men det är ju också för att jag har så mycket annat i livet, jag håller på både med en bok och jag har ett vanligt jobb, och jag vill gärna hinna träna lite själv och inte bara träna andra. Så jag vet inte var jag ska få tiden ifrån.

Missade dotterns födelsedag – jobbet kom emellan

Dottern Nikita har nu fyllt två år. Som alla föräldrar ville Mikaela självklart vara med och fira dottern på den stora dagen, men behövde istället ge ett tråkigt besked.

Annons

På grund av en jobbresa kunde hon inte vara med familjen. I ett Instagram-inlägg visade Mikaela upp videos och foton på födelsedagsbarnet och önskade henne grattis.

”Tänk att vår lilla prinsessa fyller 2 år idag. Känns otroligt tungt att missa både midsommar och hennes födelsedag pga jobbresa, men tröstar mig med att hon är för liten för att förstå. Det är nog tyngst för mig. Kan inte förstå vart tiden tagit vägen? Nikita har verkligen förgyllt våra liv på ett sätt som jag inte trodde var möjligt. Vad skulle vi göra utan dina skratt och hyss, ditt bestämda sätt och temperament samt kärleksfulla sätt med alla pussar och kramar?! Du är vårat allt och kärleken till dig är obeskrivlig. När mamma kommer hem ska jag fira dig så det heter duga, Grattis på 2 årsdagen Nikita” skriver Mikaela i Instagram-inlägget.

När Hänt når Mikaela berättar hon om känslorna kring att missa födelsedagen.

”Snart kommer dom släppa på vilken produktion jag är med i. Jag kommer självklart att prioritera annorlunda när Nikita blir äldre och vill aldrig mer missa både midsommar och hennes födelsedag. Nu förstår hon inte riktigt och har heller inget riktigt tidsperspektiv så det var helt rätt tid att göra detta. Fick flera förfrågningar tidigare om lite längre tidskrävande tv-uppdrag men tackade då nej för att jag fortfarande ammade och tyckte Nikita var för liten”, skriver hon i ett meddelande till Hänt.

FOTO: Carolina Byrmo/Aftonbladet/TT och Instagram.

Annons