hänt exklusivt

Mikaela Laurén om kritiken mot hennes föräldraskap

Mikaela Laurén

Mikaela Laurén blev för två år sedan mamma för första gången till dottern Nikita.
I en intervju med Hänt berättar hon om kritiken hon fått mot sitt föräldraskap.
Mikaela Laurén talar ut om otäcka olyckan i Fångarna på fortet: ”Något fel”
0:30

Efter reklamen: Mikaela Laurén talar ut om otäcka olyckan i Fångarna på fortet: ”Något fel”

(0:30)

Slå på ljud

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 47, och maken Peder Södersteen sa ja till varandra 2018. Två år efter makarnas bröllop föddes dottern Nikita.

Sedan dotterns födsel har Mikaela varit transparent på sina sociala medier, och hon har gladeligen delat med sig av vardagslivet tillsammans med Nikita och Peder.

Mikaela Lauréns ärliga ord om kritiken mot hennes föräldraskap

Sedan Mikaela började dela med sig av sitt liv som förälder har hon fått utstå en hel del kritik från hennes följare.

– I början var det mycket negativa kommentarer, folk tyckte att jag skulle spendera mycket mer tid med min dotter hemma. Men jag tror bara hon mår bra av att vara med mig, har Mikaela tidigare sagt till Hänt.

Mikaela är flitig med att ta med sig dottern på allt från resor i jobbet till när hon tränar på gymmet. Något som har väckt många känslor hos hennes följare och bidragit till att hon fått kritik.

I sommar har Mikaela varit iväg på en lång tv-inspelning, som bland annat gjorde att hon missade midsommarfirandet med familjen och Nikitas tvåårsdag. Hon är nämligen en av deltagarna i säsong två av Kompani Svan, ett program där tolv kändisar får genomgå en grundläggande militärutbildning.

Men Mikaela upplever att kritiken gentemot hennes föräldraskap på senare tid har blivit bättre.

– Det har förbättrats, men som offentlig person är man så iakttagen hela tiden. Jag tycker att jag är väldigt generös med vad jag delar med mig av mitt liv. Det är många som skriver fina kommentarer också men det är ju de dåliga man lägger på minnet, säger Mikaela i en intervju till Hänt.

Mikaela Lauréns lycka – planerar att utöka familjen

Nyligen flyttade Mikaela och Peder ihop och blev sambos, efter många år av att leva isär. Idag bor de i ett radhus och har barn och Volvo.

Det är alltså bara en sak som saknas: Mikaela avslöjar nämligen att hon och maken funderar på att skaffa hund.

– Om inte Peder hade varit allergisk mot katt hade vi skaffat katt redan. Att ha en hund tar ju så himla mycket tid, och just nu har vi båda så mycket jobb. Men jag vill verkligen skaffa en hund. Om något år tror jag att vi kommer att ta det steget, säger hon.

Vad för slags hund vill ni ha?

– En lite större hund känner jag – jag vill inte ha någon liten damtuss på rep. En som man kan springa med, en rejäl hund liksom!

FOTO: Youtube

FRÅN FÖRSTASIDAN