ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikaela Laurén om kritiken mot hennes föräldraskap

13 aug, 2023 
Frida Eklöf
Mikaela Laurén
Mikaela Laurén blev för två år sedan mamma för första gången till dottern Nikita.
I en intervju med Hänt berättar hon om kritiken hon fått mot sitt föräldraskap.
Annons
Mikaela Laurén talar ut om otäcka olyckan i Fångarna på fortet: ”Något fel”Brand logo
Mikaela Laurén talar ut om otäcka olyckan i Fångarna på fortet: ”Något fel”

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 47, och maken Peder Södersteen sa ja till varandra 2018. Två år efter makarnas bröllop föddes dottern Nikita.

Sedan dotterns födsel har Mikaela varit transparent på sina sociala medier, och hon har gladeligen delat med sig av vardagslivet tillsammans med Nikita och Peder.

Mikaela Lauréns ärliga ord om kritiken mot hennes föräldraskap

– I början var det mycket negativa kommentarer, folk tyckte att jag skulle spendera mycket mer tid med min dotter hemma. Men jag tror bara hon mår bra av att vara med mig, har Mikaela tidigare sagt till Hänt.

Mikaela är flitig med att ta med sig dottern på allt från resor i jobbet till när hon tränar på gymmet. Något som har väckt många känslor hos hennes följare och bidragit till att hon fått kritik.

I sommar har Mikaela varit iväg på en lång tv-inspelning, som bland annat gjorde att hon missade midsommarfirandet med familjen och Nikitas tvåårsdag. Hon är nämligen en av deltagarna i säsong två av Kompani Svan, ett program där tolv kändisar får genomgå en grundläggande militärutbildning.

Annons

Men Mikaela upplever att kritiken gentemot hennes föräldraskap på senare tid har blivit bättre.

– Det har förbättrats, men som offentlig person är man så iakttagen hela tiden. Jag tycker att jag är väldigt generös med vad jag delar med mig av mitt liv. Det är många som skriver fina kommentarer också men det är ju de dåliga man lägger på minnet, säger Mikaela i en intervju till Hänt.

Mikaela Lauréns lycka – planerar att utöka familjen

Nyligen flyttade Mikaela och Peder ihop och blev sambos, efter många år av att leva isär. Idag bor de i ett radhus och har barn och Volvo.

– Om inte Peder hade varit allergisk mot katt hade vi skaffat katt redan. Att ha en hund tar ju så himla mycket tid, och just nu har vi båda så mycket jobb. Men jag vill verkligen skaffa en hund. Om något år tror jag att vi kommer att ta det steget, säger hon.

Vad för slags hund vill ni ha?

– En lite större hund känner jag – jag vill inte ha någon liten damtuss på rep. En som man kan springa med, en rejäl hund liksom!

FOTO: Youtube

Annons