LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här visar Mikael Persbrandt, 60, upp sin nya piercing – bilderna visar

20 dec, 2023 
MIKAEL PERSBRANDT
Mikael Persbrandt har gjort en piercing.
Nu visar han upp den!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med statsminister Ulf KristerssonBrand logo
Fem blixtsnabba med statsminister Ulf Kristersson

– Jag tycker att det är trevligt att åldras på jordklotet. Det är trevligt att åldras i det här yrket också. Det är lättare att gestalta liv om man har levt ett liv. Det man låtsades när man var yngre är nu ett faktum. Man får större kontroll över de verktyg man har tillskansat sig genom åren, sa han till King magazine om att åldras och fylla år.

Sedan 2005 har Mikael Persbrandt varit ihop med Sanna Lundell, 45. De träffades i Sandhamn den sommaren och det sa klick vid första ögonkastet.

Mikael Persbrandts familjeliv med Sanna Lundell

Elva år senare, närmare bestämt år 2016, flyttade de in i sitt första gemensamma boende. En herrgård fyra mil söder om Stockholm. Där har de alla möjliga djur, framför allt hästar eftersom det är en av Sannas stora passioner i livet.

Herrgården heter Stora Lundby gård och där bor paret med sina tre söner Igor, 17, Lo, 14, och Fox, 5. Sanna har även dottern Olga, 23, från en tidigare relation men hon har flyttat hemifrån.

Annons

Under årens lopp har relationen varit lite svajig, men enligt nära vännen Ann Söderlund är Sanna och Mikael just nu stabilare än någonsin.

– Just nu tycker jag ändå att de är på “status quo”. Nej men alltså de har ju hållit på fram och tillbaka i så många år, men just nu tycker jag ändå att de är stabila, sa Ann till Hänt och fortsatte:

– Alltså Micke är ju 60, han är ju gubbe. Han orkar väl inte hålla på längre.

Mikael Persbrandt visar upp sin nya piercing

Just nu är Mikael Persbrandt högaktuell i långfilmen Hammarskjöld som har premiär på juldagen. Men förhandspremiären har redan gått av stapeln och där dök Mikael upp med en piercing. Han har nämligen tagit hål i örat och visar nu upp det kaxiga örhänget!

MIKAEL PERSBRANDT

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Clemens Niehaus/Geisler-Fotopres

Annons