ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Avslöjandet om Mikael Persbrandt: ”Han orkar inte hålla på längre”

09 nov, 2023 
MIKAEL PERSBRANDT
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par i snart 20 år och i perioder har relationen balanserat på en skör tråd.
Nu berättar vännen Ann Söderlund om hur paret lever idag med familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutetBrand logo
Därför försvinner Sanna Lundell – berättar om beslutet

Ann Söderlund, 51, och Sanna Lundell, 44, är bästa vänner och förutom att ha podden Inte din morsa ihop så har de också väldigt mycket gemensamt. Båda två har gått igenom tuffa perioder och hittade varandra eftersom de båda befann sig i medberoende till en person med missbruk.

Detta var fjorton år sedan och sedan dess har de stått sida vid sida genom topparna och dalarna, för livet fortsätter ju att hända.

Tidigare i år skiljde sig Ann från Mathias Johansson, som hon har sönerna Bobo, 9, och Frans, 7, med.

– Vi var överens, säger Ann till Hänt om separationen.

Ann Söderlund om tv-inspelningarna

I höst är Ann aktuell i tv-serien Good luck guys på Prime video som har premiär den 10 november. Inspelningarna drog igång i samma veva som allt hände med separationen, vilket gjorde att saken var klar. Ann behövde tänka på annat och hon tackade ja till programmet rakt av.

Annons

Hur reagerade Mathias på det?

– Han var väl superpeppig, så det var ju bra. Det är också väldigt skönt tycker jag, det ska man väl ta för givet att om den ena ska göra något roligt så är man peppig, säger Ann.

Egentligen skulle bästa vännen Sanna Lundell varit med tillsammans med Ann, men det körde ihop sig på hemmaplan. Hästen Ninna skulle föda och Sanna ville verkligen vara på plats.

ANN SÖDERLUND, SANNA LUNDELL

Ann Söderlund om Sannas relation med Mikael Persbrandt

När det kommer till Sannas kärleksliv har det hänt mycket under årens lopp. Något som dock är säkert, när allt kommer till kritan, är att hon och Ann planerar att bli gamla tillsammans.

– Vi tänker väl att vi kommer bli gamla tillsammans, på Mallis har vi tänkt. I någon liten vinfinka, så det är ändå skönt att veta att man alltid har varandra, säger Ann till Hänt.

Sedan flera år är Sanna ihop med Mikael Persbrandt, 60, och det är allmänt känt att det varit turbulent. Men Ann uppfattar att paret idag har en stabil och sund relation.

– Just nu tycker jag ändå att de är på “status quo”. Nej men alltså de har ju hållit på fram och tillbaka i så många år, men just nu tycker jag ändå att de är stabila, säger Ann och tillägger:

– Alltså Micke är ju 60, han är ju gubbe. Han orkar väl inte hålla på längre.

FOTO: KCS Presse / MEGA, Eero Hannukainen/TT

Annons