LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mikael Persbrandt om flytten – beslutet med Sanna: ”Helt vilsen”

20 nov, 2023 
SANNA LUNDELL, MIKAEL PERSBRANDT
Mikael Persbrandt och Sanna Lundell har varit ett par i snart 20 år. Under deras år ihop har de tagit flera beslut, bland annat att flytta ut på landet.
Nu berättar Mikael hur det känns med allt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnorBrand logo
4 av Sveriges mest framgångsrika filmstjärnor

Mikael Persbrandt, 60, och Sanna Lundell, 45, har varit ett par sedan 2005. De träffades i Sandhamn den sommaren och det sa klick vid första ögonkastet.

Elva år senare, närmare bestämt år 2016, flyttade de in i sitt första gemensamma boende. En herrgård fyra mil söder om Stockholm. Där har de alla möjliga djur, framför allt hästar eftersom det är en av Sannas stora passioner i livet.

Herrgården heter Stora Lundby gård och där bor paret med sina tre söner Igor, 17, Lo, 14, och Fox, 5. Sanna har även dottern Olga, 23, från en tidigare relation men hon har flyttat hemifrån.

Mikael Persbrandt om att åldras

Nyligen har både Sanna och Mikael firat sina födelsedagar. Sanna fyllde 45 och Mikael fyllde 60. I en ny intervju med King magazine berättar han hur det känns att åldras.

Annons

– Jag tycker att det är trevligt att åldras på jordklotet. Det är trevligt att åldras i det här yrket också. Det är lättare att gestalta liv om man har levt ett liv. Det man låtsades när man var yngre är nu ett faktum. Man får större kontroll över de verktyg man har tillskansat sig genom åren, säger han till tidningen.

– Just nu tycker jag ändå att de är på “status quo”. Nej men alltså de har ju hållit på fram och tillbaka i så många år, men just nu tycker jag ändå att de är stabila, säger Ann och tillägger:

– Alltså Micke är ju 60, han är ju gubbe. Han orkar väl inte hålla på längre.

Mikael Persbrandt om flytten: ”Vilsen”

Det lantliga livet är något som faller Mikael och Sanna väl i smaken och faktum är att de inte saknar stans brus för fem öre, Mikael känner sig snarare vilsen inne i stan.

– Jag är helst inte i stan. Det blir allt mer sällan, högst en dag i veckan. Jag känner mig helt vilsen både här på Nytorget och på Karlaplan. Det är bara latte-pappor med uppfällda datorer överallt. Jag känner mig främmande i den här miljön, så jag håller mig på landet, säger han till King Magazine.

Mikael Persbrandt är högaktuell i den nya storfilmen om Dag Hammarskjöld. Där spelar han huvudrollen som ingen mindre än Dag Hammarskjöld.

FOTO: Björn Larsson Rosvall/TT, Jari Kantola/TT

Annons