Mikael Persbrandt vill ha ett tredje barn med Sanna Lundell: "Men jag vill ha en miljon kronor för det"

Sanna Lundell och Micke Persbrandt lever särboliv men funderar på att skaffa ett tredje barn ihop. Sanna har dock ett ultimatum till Micke.

I somras såg det mörkt ut för på-och av-paret Sanna Lundell, 37, och Mikael Persbrandt, 52. Men nu verkar kändisparet ha hittat tillbaka till varandra – och de funderar faktiskt på att skaffa ett till barn.

– Jag har sagt till min särbo, som väldigt gärna vill ha ett barn till, att jag isåfall vill ha en miljon för det. Det kan ju låta helt sjukt. De flesta börjar ju skratta när de hör det, säger Sanna Lundell i YouTube-programmet Mom enough.

I själva verket finns det ingen anledning att skratta. Med sitt hårda krav på Mikael Persbrandt vill Sanna Lundell uppmärksamma vad det kan kosta för en kvinna att få barn, i form av förlorade inkomster.

– Det handlar om att sätta föräldraskapet lite grann i perspektiv till vad man som kvinna förlorar rent ekonomiskt. För det gör man. Jag skulle säga att man förlorar en miljon, alltså på företaget. Det är minst en årsinkomst som går åt till att fostra, vänta och föda ett barn.

Paret har sönerna Igor, 8, och Lo, 5, tillsammans. Sanna har dottern Olga, 13, från ett tidigare förhållande.

Sanna vill uppmärksamma vad det kostar för en kvinna att få barn. Foto: IBL

Sanna och Persbrandts relation har aldrig varit av det enkla slaget.

– Vi har varit ihop i tio år, har säkert gjort slut 20 gånger och kämpat som djur. Vi har gått i så många parterapier för att få ordning på saker och ting. Jag har väldigt svårt att lämna honom och han verkar ha väldigt svårt att lämna mig, berättade Sanna tidigare i år.

mikael-persbrandt-sanna-lundell-igor-lo

Tillsammans har paret barnen Lo och Igor. Foto: IBL

Andra läser också:

Sanna Lundell stannar trots Mikaels Persbrandts drogproblem: ”Jag har kommit på att jag älskar honom”

Bilden på Mikael Persbrandt och Charlie Hunnam blev viral

Mikael Persbrandt om sina tuffa problem: ”Det är dags att göra en bipolär-utredning”

SENASTE NYTT!