Mia Skäringers mystiska hint – efter frånvaron

Mia Skäringer

Mia Skäringer är en av Sveriges populäraste komiker och skådespelare och har ständigt nya projekt i rullning.
Nu hintar komikern för sina följare om vad det är som kommer att komma härnäst.
”In progress”, skriver hon.

Mia Skäringer är en av Sveriges mest älskvärda komiker och skådespelare och har genom åren blivit ett självklart namn inom den svenska scenen.

Hennes resa i offentligheten började när SVT-serien Mia och Klara, som hon gjorde tillsammans med vännen och kollegan Klara Zimmergren, hade premiär år 2007, och sedan dess har karriären bara gått spikrakt uppåt. Bara tre år senare gjorde hon nämligen succé som rollen Anna i ett av tidernas mest populära tv- och humorprogram - nämligen Solsidan.

LÄS MER: Lotta Engbergs flirt med Claes Malmberg innan Mikael Sandström

Men år 2018 gav hon sig ut på nya äventyr, och precis som allt annat hon gett sig hän till blev även det en stor succé. Oavsett hur många extra föreställningar hon la till på sin turné runt om i Sverige sålde hennes show Avig Maria – no more fucks to give slut gång efter gång, och 2019 sålde hon ut Globen i Stockholm hela sex gånger.

Men nu hintar Mia för sina följare om ett nytt projekt hon har på gång.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia Skäringers mystiska hint till följarna

Det är på Mias story som hon hintar för sina följare att hon håller på att jobba på en ny bok. Hon har tidigare skrivit böcker som Dyngkåt och hur helig som helst och Avig Maria, och att säga att de böckerna gjorde succé hade nästan varit en underdrift. Men nu verkar stjärnan vara igång med ännu en bok. Över något som ser ut att vara ett bokomslag skriver hon nämligen:

”Work in progress.”

Om man läser noga på bilden kan man se att boken i fråga heter Maria - En kvinnlig komikers dagbok, och en googling bort kan bland annat Lind & Co bekräfta att det faktiskt kommer att komma en bok från komikern.

Då släpps boken Maria - En kvinnlig komikers dagbok

På deras hemsida står det nämligen att boken kommer att släppas i maj, och där kan man även läsa vad den kommer att handla om.

”Mia Skäringer är en av våra mest uppskattade komiker och skådespelare. Här berättar hon öppenhjärtigt och ärligt om vägen dit, om vad som format henne och om utbrändheten i framgångens kölvatten”, skriver de innan de fortsätter:

”Mia Skäringer berättar modigt och utan omsvep om allt humorn gett henne, men också om vad livet i rampljuset kostat. Maria – En kvinnlig komikers dagbok är en ärlig, insiktsfull och smärtsam uppgörelse med nöjesbranschen, uppväxten och, inte minst, med sig själv.”

LÄS OCKSÅ: Jenny Alversjö tillbaka i Nyhetsmorgon – därför saknas Strömstedt

LÄS OCKSÅ: Hasse Aros privata avslöjande om familjelivet med 25 år yngre hustrun

Senaste nytt