LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mia Skäringer oigenkännlig – sanningen bakom nya bilden

13 sep, 2023 
Mia skäringer
Mia Skäringer är aktuell med ett nytt projekt.
Men hon är verkligen inte sig lik på de nya bilderna – se här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus NessvoldBrand logo
Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus Nessvold

Mia Skäringer Lázár har haft en lång och framgångsrik karriär i rampljuset.

Hon slog igenom rejält som skådespelerska när hon fick rollen som Anna i serien Solsidan 2010. Hon har även slagit publikrekord i Scandinavium med hennes egna scenföreställning Avig Maria- No more fucks to give.

Utöver att arbeta som komiker och skådespelerska är hon även poddare. Mia drev den framgångsrika podcasten Skäringer och Mannheimer med hennes väninna Anna Mannheimer. Podden lades dessvärre ner, i det 187:e avsnittet meddelade duon att det blev det sista avsnittet någonsin.

– Vi har hållit på med vår podd nu i fyra år och vi har gått igenom många olika faser. Vi har lärt känna varandra i raketfart kan man säga på ett helt annorlunda sätt eftersom vi nästan aldrig har umgåtts privat. Vi har väl känt lite nu att det här året, vi har inte fått någon påfyllning, sa Mia och fortsatte:

Annons

– Jag är väldigt känslig för det, att när jag känner att jag måste tycka saker på beställning, om jag inte tycker någonting, då måste jag låta mig själv vara ifred lite. Därför så kom vi fram till, efter mycket processande, att vi faktiskt ska runda av här.

Mia Skäringer och Hampus Nessvolds relation

Men lyssnarna behövde inte sakna Mia i sina hörlurar allt för länge, för i fjol kom nyheten att hon startar en podd med Hampus Nessvold istället.

När Hänt nyligen träffade Hampus berättade han om deras relation och hur de fann varandra.

– Det är många år sedan nu men hon regisserade en monolog som jag gjorde och sen följde jag med henne på No more fucks to give och gästade. Jag sjöng en låt och sedan startade vi podd för att vi blev vänner. Så nu tjötar vi på och ska ut på arena-turné i höst.

– Vi är lika enstöriga. Vi är båda eremiter och förstår varandras tankesätt och verkar i samma extroverta bransch. Så det blev någon slags förståelse för varandra och så har vi samma humor, vi skrattar otroligt mycket.

Mia och Hampus
Podduon Mia Skäringer och Hampus Nessvold åker i höst på turné med föreställningen "Just i dag mår vi bra". Föreställningen har premiär i Karlstad den 9 november. Foto: Adam Ihse/TT

Mia Skäringer oigenkännlig på nya bilden – se här

Och nu verkar Mia aktuell med något nytt! Det är på Instagram som hon skriver :

”En och en halv vecka kvar TACK team HolyMäry (ni vet vilka ni är) för att ni hängt med, hållit ihop och ändå valt glädjen i alla snabba svängar”.

På bilden kan man säga att Mia verkligen inte är sig lik, se den här:

Hänt har sökt Mia Skäringer.

Annons