ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Hampus Nessvold om relationen till Mia Skäringer – privata avslöjandet

17 aug, 2023 
Mia Skäringer
Hampus Nessvold jobbar ständigt nära Mia Skäringer Lázár.
I en intervju med Hänt berättar han nu om hur de två fann varandra och varför han tror att de klickade så bra.
– Vi är lika enstöriga, säger Hampus.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus NessvoldBrand logo
Sjukaste köpet på fyllan – fem snabba med Hampus Nessvold

Framgångarna är stora för Mia Skäringer Lázár, 46, och hon har ständigt nya bollar i luften. I höst väntar en arenaturné med kompanjonen Hampus Nessvold, 27. Duon har kommit att bli ett riktigt radarpar, men hur blev det just Hampus och Mia som fann varandra?

– Det är många år sedan nu men hon regisserade en monolog som jag gjorde och sen följde jag med henne på No more fucks to give och gästade. Jag sjöng en låt och sedan startade vi podd för att vi blev vänner. Så nu tjötar vi på och ska ut på arena-turné i höst, säger Hampus i en intervju med Hänt.

Hampus Nessvold och Mia Skäringer
Foto: TT

Hampus Nessvold om relationen till Mia Skäringer: ”Lika enstöriga”

Hampus och Mia kom snabbt att bli nära och han vet precis varför de två klickade så bra som de gjorde.

Annons

– Vi är lika enstöriga. Vi är båda eremiter och förstår varandras tankesätt och verkar i samma extroverta bransch. Så det blev någon slags förståelse för varandra och så har vi samma humor, vi skrattar otroligt mycket.

Vad betyder det att ni kan göra så mycket grejer ihop?

– Jättemycket, det är som att jobba med en bästa vän. Det är så jävla tryggt, så jävla roligt och det känns som en lek. Det känns inte som ett jobb.

Hampus Nessvold om Terese i kassan – så kom han på karaktären

Förutom turnén med Mia är Hampus i höst aktuell med en ny SVT-serie. Hans karaktär Terese har nämligen fått en egen serie Terese i kassan.

– Det är helt sjukt, hon har ett helt eget liv. Jag kan liksom bli tilltalad som Therese av folk på gatan. Folk som drar citat till mig som jag själv har glömt. Så det är helt fantastiskt, det är ju en dröm att ha fått gjort en karaktär som folk har tagit till sig ordentligt. Så jag är superglad, säger Hampus.

Hur kom du på Terese, finns hon i verkligheten?

– Jag vet inte, jag bara började leka fram det här på något sätt. Sen har hon utvecklats med tiden som vi har spelat in de här serierna också såklart.

FOTO: TT

Annons