LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Döttrarnas ilska efter Carolina Gynnings beslut: ”Förstör...”

13 sep, 2023 
Frida Eklöf
Carolina Gynning
Carolina Gynning lever loppan ute på Ekerö!
Tidigare i somras utökades familjen, men den senaste familjemedlemmen ska inte få bo kvar.
Något som inte uppskattas av hennes döttrar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”Brand logo
Nike Sellmars tillbakablick: ”Det var ju kaos”

Det händer minst sagt mycket om och kring konstnären, tillika tv-profilen, Carolina Gynnings, 44, liv.

För bara någon vecka sedan fick hon sålt sin bohemiska lyxvilla ute på Ekerö efter det att den legat ute till försäljning i flera månader.

I somras kunde Carolina även berätta att hon funnit sin stora drömgård, något som hon varit på jakt efter i över åtta år.

Döttrarnas ilska efter Carolina Gynnings beslut: ”Väldigt arga”

Carolina driver podcasten Gynning & Berg – hittar sig själva tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg. I podden pratar duon öppet om allt mellan himmel och jord, och de talar både högt och lågt om händelser från deras privatliv.

I veckans avsnitt av podden berättar Gynning om familjens senaste tillskott, nämligen hundvalpen Lulu som hunnit bli åtta veckor. Hemma på Ekerö har de flera djur och däribland de två hundarna Snorren och Luna. Däremot har Carolina nu insett att det inte funkar med fler än två hundar i hemmet, något som lett till beslutet att sälja valpen.

Annons

Men det är inte alla i familjen som är nöjda över beslutet att sälja Lulu, Carolinas döttrar Alicia, Adele och Vilda verkar minst sagt missnöjda över sin mammas val.

– Det finns två där hemma som är väldigt arga på mig, som tycker att mamma förstört deras liv, säger Carolina.

Vidare fortsätter Carolina att förklara att det är inte barnen som tar hand om hundarna, utan det är hon och tiden räcker en till.

– Det är ju jag som har hundarna, det är ju inte barnen. När dem känner för det kan dem tänka sig en promenad, berättar hon för Carina.

Carolina Gynnings lyckobesked avslöjat: ”Ska äntligen få...”

Annons

– Det känns otroligt bra, tjejerna är så taggade – de ska äntligen få hästar – och mamma också. Vi ska ha massa djur och bara ha ett sånt där härligt farmlife tillsammans, har Carolina tidigare sagt till Hänt.

Och det är ingen dålig gård som konstnären har lagt vantarna på, den ligger nämligen vid vattnet, är byggd på 1830-talet och har högt i tak. Utöver de två stallen har huset även två flyglar, hönshus och på tomten finns det också flera mindre hus.

Vi antar att familjen kommer ha händerna fulla av massvis med mysiga djur som förgyller deras vardag!

FOTO: TV4 Play

Annons