ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning bekräftar lyckan med barnen: ”Så taggade"

11 jul, 2023 
Amanda Rönnell
Carolina Gynning
Carolina Gynning
Carolina Gynning ska tillsammans med kärleken Viktor Philipsson och barnen ta sitt pick och pack och flytta ut till en lyxig gård.
Nu berättar Carolina Gynning för Hänt om den stora familjelyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor PhilipsonBrand logo
Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor Philipson

Modellen, konstnären och tv-personligheten Carolina Gynning, 44, är en av Sveriges största medieprofiler och delar ständigt med sig av sitt liv på sociala medier.

I maj avslöjade Carolina att hon och kärleken Viktor Philipsson, 37, ska sälja sitt pampiga hus på Ekerö.

”Stora nyheter! Jag har bestämt mig för att sälja mitt älskade hus på Ekerö, som står mig varmt om hjärtat. Varje meter är noga genomtänkt och hela huset andas Ibiza Boho Style.”, skrev hon då.

I podcasten Gynning & Berg – Hittar sig själva, som Carolina har tillsammans med vännen och kollegan Carina Berg, 45, berättade Carolina nyligen att hon och Viktor har slagit till på stort. De har nämligen köpt en enorm gård, precis vid vattnet och med flera tillhörande öar. Huset är byggt på 1830-talet och gården är även utrustad med stall och flera olika hus.

– Jag har alltså gått och köpt en gård, säger hon i podcasten och berättar att hon letat nitiskt efter en gård i Ekerö-området i åtta år.

Annons

Carolina Gynning bekräftar lyckan – familjen flyttar till lyxig gård

Hänt träffade Carolina Gynning i samband med att hon och barnen var på Brazil Jacks Cirkus i Stockholm. Carolina berättar uppspelt om hur det går med flyttprojektet:

– Det känns otroligt bra, tjejerna är så taggade – de ska äntligen få hästar – och mamma också. Vi ska ha massa djur och bara ha ett sånt där härligt farmlife tillsammans, säger Carolina till Hänt.

Processen har däremot inte varit helt lätt, Carolina har nämligen haft det lite svårt att få sitt hus på Ekerö sålt. Huset – på över 240 kvadrat, med sju sovrum och en tomt på 1605 kvadratmeter – ligger fortfarande ute till försäljning på Mäklarringen och kostar hela 15 miljoner.

– Nej det har jag inte fått sålt än, så vi får se hur det blir med det. Men jag har faktiskt en spekulant nu som är superintresserad så det känns som att det kommer att gå nästa vecka, berättar nu Carolina för Hänt.

Annons

Carolina Gynning berättar om familjelyckan – ett oväntat tillskott

Nyligen fick familjen en rejäl överraskning när deras hund Luna plötsligt visade sig vara dräktig och började föda. Förlossningen var dramatisk. Till familjens stora sorg visade sig en av de två valparna vara dödfödd. Men den andra – en liten tik – klarade sig, och fick namnet Lulu. När Hänt träffar Carolina berättar hon om hur det går med den nya lilla familjemedlemmen:

– Det är så bra, hon är så gullig och hon växer. Vi älskar henne så mycket, säger Carolina och fortsätter:

– Vi kommer att behålla henne, vi kan inte göra oss av med henne. Så nu kommer vi att ha hundra hundar.

FOTO: Hänt TV och Instagram

Annons