LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Carolina Gynning om hundens dramatiska förlossning – tragiska dödsfallet

29 jun, 2023 
Jonna Lawaetz
Carolina Gynning
Carolina Gynning välkomnade nyligen en liten valp till familjen.
Nu berättar hon om hunden Lunas dramatiska förlossningen och det tragiska dödsfallet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor PhilipsonBrand logo
Carolina Gynnings spontana husköp bakom ryggen på Viktor Philipson

Sedan flera år tillbaka är hon tillsammans med kärleken Viktor Philipson, 37, och de har även ettåriga dottern Vilda ihop. Carolina har även från tidigare förhållanden döttrarna Adele, 9, och Alicia, 10.

”Herregud! Vi är i himmelriket. Vår hund Luna fick en liten valp igår, allt har gått bra men det var ganska dramatiskt.”, skrev hon på Instagram.

Carolina Gynnings sorg efter dödfödda valpen

I det senaste avsnittet av hennes och Carina Bergs podcast Gynning och Berg – hittar sig själva, berättar Carolina om den dramatiska förlossningen. Hon visste nämligen inte ens om att hunden Luna var gravid.

Annons

Det hela började med att hon fick ett samtal från Viktor att hunden inte verkade må så bra och betedde sig konstigt. Hon skyndade sig hem och precis när hon kom innanför dörren så föddes den första valpen, som tyvärr inte var vid liv.

– Den var tyvärr död. Den var helt blå när den kom ut, säger Carolina och fortsätter:

– Då fick jag ju lite panik och kände "shit är det en valp kvar, vad ska jag göra?". Då kände jag på magen att det var en till valp där inne och den lever.

Carolina Gynning om dramatiska förlossningen

Carolina tog då med sig hunden och åkte till veterinären som direkt gjorde ett ultraljud där de märkte att valpen inte hade så starka hjärtljud och att risken för ännu ett dödsfall var stor. Luna fick värkstimulerande tabletter och efter flera timmar började hon krysta, men bara vatten kom ut. Då bestämde veterinärerna att de måste göra ett kejsarsnitt.

Annons

Tillslut kom den lilla valpen ut levande.

– Jag fick sånt adrenalinpåslag och jag kände bara att den här måste överleva, lilla gulliga Lulu. Så började hon tillslut hosta och gny. Det var så gulligt. Det var sånt moment, säger Carolina.

– Tänk att Luna har klarat det, lilla gumman. Och förlorat en liten valp, säger Carina sorgset.

– Ja, det var så hemskt. Men det är så intressant hur naturen är, för hon brydde sig om den tills hon fattade att den var död. Hon slickade på den och försökte, men sen struntade hon i den. Så är ju djur. Det är ju väldigt skönt, säger Carolina.

FOTO: SVT, Karin Törnblom/TT

Annons