hans wincent

Framtiden för Farmen VIP – Hans Wincent avslöjar dystra beskedet

Mentorn Hans Wincent i Farmen

Farmen är minst sagt ett omtyckt koncept.
Under två säsonger entrade kändisar gården i Farmen VIP.
Nu kommer Hans Wincent med ett dystert besked om framtiden för alla trogna tittare.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

TOPP & FLOPP – Farmen
0:57

Efter reklamen: TOPP & FLOPP – Farmen

(0:57)

Slå på ljud

Farmen 2023 är mitt uppe i en händelserik och dramatisk säsong och såhär långt har det bjudits både på det ena och andra på gården.

I programmet ska ett gäng deltagare bo på en gård och leva som bönderna gjorde på 1800-talet med förhoppningen att kamma hem titeln Årets farmare och en vinstsumma på en halv miljon kronor.

De som är riktiga Farmen-fans kanske minns att det sändes två säsonger där kändisar entrade gården? Den senaste säsongen av Farmen VIP sändes 2019. Då medverkade bland andra Frank Andersson, Sigrid Bernson och Dogge Doggelito.

Men sedan dess har det inte dykt upp någon ytterligare säsong.

Hans Wincents dystra framtidsbesked för Farmen VIP

Hans Wincent är gårdens mentor sedan 2018 när han tog över efter bonden Gustav "Gutta" Andersson då han drabbades av sjukdom. Mentorns uppgift är att ge uppdrag till deltagarna.

Nu kommer Wincent med ett dystert besked angående Farmen VIP – det verkar nämligen som att det inte blir något mer av konceptet trots att responsen var bra från tittarna.

– Nej, vi körde det två säsonger. Vi spelade in det 2017 och 2018 så sändes det 2018 och 2019. Och vad jag vet så finns det inga planer på en till säsong, det var inget vi spelade in i somras eller så, berättar Wincent för Hänt och fortsätter:

– Det var väldigt uppskattat bland tittarna och mina följare.

Det är inte heller helt klart hur det blir kommande sommar för Wincents del men om han skulle få fortsätta är det gärna något han gör.

– Det är väl ingeting som är klart eller så. Men absolut, jag är ju till förfogande om det drar igång igen.

Osäkerheterna kring inspelningsplatsen – efter sommaren 2023

Framtiden för Farmen verkar vara oviss på flera håll. I det första avsnittet lämnades tittaren med frågetecken kring den absolut sista scenen där en svartvit bild av en man visades med texten ”Till minne av Gabriel Meyer”.

Det visar sig nämligen att ägaren av 1800-tals gården Norra Brandstorp där programmet spelats in avled under fjolårets inspelning.

Det stämmer att Gabriel Meyer var ägare av gården där Farmen spelades in” skriver Emma Broberg, pressansvarig på Farmen till Hänt.

Det står klart att inspelningen av programmet kommer att spelas in som vanligt sommaren 2023 men efter det är det ännu oklart vart Farmen kommer spelas in.

Vi får vara kvar kommande sommar. Vad som händer sedan får vi återkomma med när vi vet mer” skriver Emma Broberg.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN