TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Melins sorg efter skilsmässan från Läckberg: "Jobbigt när hon..."

16 jul, 2017 
Malin Ljung
Tre år har gått sedan Martin Melin och Camilla Läckberg skilde sig. Nu berättar han om sorgen han kände när deras vänskap bröts – i och med att Camilla träffade Simon Sköld.
Annons

I fyra år var Martin Melin, 50, gift med deckarförfattaren Camilla Läckberg, 42. Tillsammans fick de sonen Charlie tillsammans, men 2014 var skilsmässan ett faktum.

Tidigare har Läckberg avslöjat att det var hon som ville skiljas. Så sent som i våras skrev hon på sin blogg att skilsmässan till fullo var hennes beslut, så även det tidigare uppbrottet från Micke Eriksson som hon var gift med i 12 år.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

I båda fallen var skilsmässorna till 100% mitt beslut. Och motparten ville inte skiljas alls. Vilket är lättare på ett sätt för den som väljer, men svårare på ett sätt. Det är ett tungt ansvar att bära och ligger mycket vånda och mycket tid och fundering bakom”, skriver deckardrottningen.

I en intervju med Aftonbladet berättar Martin Melin nu att det förvisso var Camillas initiativ – men att han var helt på det klara med att gå skilda vägar var deras rätta framtid.

– Men för mig är inte det så viktigt. Man är alltid två i en relation och vem som tog initiativet säger egentligen inte så mycket om skilsmässan. Däremot har vi ju varit väldigt öppna med att det aldrig har funnits någon osämja. Vi var ganska överens om när vi skulle separera, säger han.

Annons

Tiden efter skilsmässan fortsatte exmakarna synas tillsammans och umgås. Men den vänskapen tog ett abrupt slut när Camilla träffade sin nuvarande make, Simon Sköld, 30. Något Martin Melin nu berättar var en stor sorg för honom.

– Jag tyckte att det var jobbigt när hon träffade Simon för att vår vänskap försvann. Jag respekterar att det blev så, hon gick in i en ny relation, då kunde ju inte vi fortsätta hänga, men det tyckte jag var lite jobbigt. Där förlorade jag någonting.

Sedan fyra år tillbaka är Martin singel, något han stundtals kan tycka är skönt. Dessutom säger han sig vara försiktig med dejtande.

– Jag gick på några smällar…träffade några som var lite fel. Det kändes inte bra. Det handlade inte om att ligga runt, absolut inte, men man var på dejt med en person och så tre dagar senare var man på dejt med en annan. Det är inte min stil och har aldrig varit. För mig kändes det konstigt. Och så har jag så svårt att såra människor, säger han.

FOTO: Ibl

Annons