Martin Melin om Camilla Läckbergs bröllop: "Jag hade ingen aning"

Camilla Läckberg och Simon Sköld höll bröllopet hemligt för alla. Inte ens exmaken Martin Melin fick en förvarning, trots att dottern Fanny var tärna.

Igår, lördags, gifte sig Camilla Läckberg, 42, under högsommarlika förhållanden ute på sitt naturskönt belägna sommarställe i Roslagen med kärleken Simon Sköld, 30. Bara några minuter från pittoreska Norrtälje har författaren ett hus med strandtomt och pool och alla bekvämligheter man kan önska sig.

Paret gifte sig utomhus på stranden med Camillas väninna Mia Törnblom som vigselförrättare.

– Ni anar inte hur svårt det varit att hålla tyst om detta. SOM jag längtat efter att kunna berätta för er. Nu kan jag äntligen yttra dessa ord som jag drömt om. Jag och Simon har gift oss, skrev Camilla på Instagram under en svartvit bröllopsbild tagen av vännen och fotografen Magnus Ragnvid.

En som däremot inte hade en aning om att Camilla skulle gifta sig med Simon Sköld var hennes exmake Martin Melin, 50, och det trots att de har sonen Charlie tillsammans.

– Jag hade ingen aning faktiskt. Jag blev lika överraskad som alla andra. Camilla skickade ett sms samtidigt som hon lade ut det på Instagram. Hon skrev ”bara så du vet så har vi gift oss idag”.

Martin berättar att han inte är sur eller bitter utan glad för sin exfrus skull.

– Jag svarade ”Vad kul. Grattis”.

LÄS OCKSÅ: Martin Melin erkänner: “Det är jobbigt att se Camilla med Simon”

Martin förklarar att om han hade varit lite mer observant så hade han kunnat förstå att något sådant här var på gång.

– Camillas systrar kom hit för ”Simons 30-årsfest” och de bor i Australien och Camilla träffar dem typ en gång vartannat år och hennes mamma hade också kommit så jag borde ha förstått.

Alla i Martins omgivning har mörkat bröllopet. Till och med hans egen 14-åriga dotter Fanny som han har tillsammans med exhustrun Christina.

– Jag såg på Instagram att hon var tärna på bröllopet. Hon har mörkat den jäkeln. Jag föreslog till och med i fredags att vi skulle hänga i helgen, men hon kom med någon undanflykt som jag inte minns nu…

När Hänt pratar med honom har han fortfarande inte pratat med sin dotter. Men till brudparet har han bara en sak att säga:

– Jag gläds med dem båda två, faktiskt.

Foto: IBL, Instagram

SENASTE NYTT!