LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Melinda Jacobs ångrar allt med E-type – berättar om misstaget

04 apr, 2024 
Maria Broberg
Melinda Jacobs och Martin ’’E-type’’ Eriksson har haft fullt upp under 2023 med barn, giftermål, flytt och renovering.
Nu delar Melinda Jacobs med sig om en incident som fick henne att be om ursäkt till Martin.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Melinda Jacobs, 39, och Martin ’’E-Type’’ Eriksson, 58, hade minst sagt ett fullspäckat år under 2023. I början av året välkomnade de dottern Izadora till världen, och senare under hösten ringde bröllopsklockorna för paret.

Men det var inte allt som paret gjorde under året, de flyttade även ihop och köpte en stor villa som de skulle renovera tillsammans.

Sedan dess har vi fått hänga med Melinda och Martins familjeliv i deras sociala medier. Melinda håller ofta följarna uppdaterade i sina sociala medier om alla typer av situationer som de stöter på i vardagen.

Melinda Jacobs misstag: ’’Förlåt älskling’’

Tidigare i veckan drog det över ett snöoväder över stora delar av Sverige. Detta ledde till snökaos på vägar och gator runtom i landet.

Någon som drabbades av ovädret var Melinda som hade lite bråttom en morgon och bestämde sig för att backa över snön som kommit under natten till onsdag.

Denna lösning på att slippa skotta var dock inte alls så effektiv som Melinda hade hoppats på. Hon fastnade med bilen på uppfarten och då Martin fick komma till undsättning med snöskyffeln.

Annons

Melinda fångade sin hjälte på bild och delade ett inlägg om händelsen på sin Instagram, hon skriver:

’’Stressad imorse, tänkte att, om jag bara tar sats riktigt ordentligt… Det fick stackars @etype_official sota för. Förlåt älskling.’’

Följarnas reaktioner på Melinda Jacobs tabbe: ’’Fy tusan!’’

I kommentarsfältet är det många av Melindas följare som känner igenkänning av snösituationen och delar med sig av sina egna historier av snöskottning.

’’Så tänker även min 84 åriga granntant. Hon klarar inte av att skotta snö så hon gasar och det bara brakar i underredet på bilen.’’, skriver en följare.

’’Åh fy tusan! Inte avis!’’, utbrister en annan av kommentarerna.

’’Nyopererad make, värdelös som snöskottare, så jag skottade hos oss och 86-åriga grannen. Lyckades få loss bilen utan att fastna. Power!!!’’, skriver en stolt snöskottare.

’’Jag bara älskar kontrasten E-type, killen som tillhör grunden till svensk popexport’ och E-type, killen som måste skotta ut sin familj från garageuppfarten’’, kommenterar en fjärde följare.

FOTO: TT

Annons