LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Melinda Jacobs om E-types egna hus – 300 meter bort från familjen

23 mar, 2024 
Melinda Jacobs och maken E-type har en jättestor villa tillsammans. 300 meter bort har E-type ett till hus. Nu berättar Melinda för Hänt vad han egentligen använder det till.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”Brand logo
Melinda Jacobs livet efter bröllopet med E-Type: ”Alldeles extra speciellt”

Det är en stor villa som ligger i Vadstena och trots att de bott där ett tag nu så är det fortfarande några bitar som ska falla på plats.

– Ja vi har hela trädgården kvar kan man ju säga. Men invändigt är det så gott som färdigt. Men det tar tid att bo in sig och hitta hem i ett nytt stort hus. Men det är på gång men det är fortfarande inte liksom färdigt, säger Melinda till Hänt och fortsätter:.

– Det är färdigrenoverat men det är inte färdiginrett kan man säga. Det är ett jättestort hus och det här med att bo in sig, det tar lite tid märker jag.

E-type om sitt egna hus – ligger 300 meter bort

Bara 300 meter bort finns det en annan villa som också är i parets ägo. Nämligen Martins egna hus som han använder som sin studio. Det var i SVT-dokumentären E-Type – the way I wanna live som han visade upp huset.

Annons

– Jag har köpt ett litet hus, som ligger 300 meter bort som jag kan ha som kontor helt enkelt, sa han och fortsatte:

– Det är otroligt lyxigt för jag kan inreda precis som jag vill utan att behöva tänka på det sociala. Det ska inte bo en familj här utan jag ska vara här och jobba. Vi ska vara här och repa med bandet.

Martin och Melinda har lite olika inrednings-stilar. Men trots detta kommer de bra överens, berättar Melinda.

– Martin är också ganska intresserad av inredning faktiskt. Och det är väl det när två stilar ska mötas, men jag tycker vi fixar det ganska bra faktiskt. Men det tar tid att bo in sig, säger Melinda till Hänt.

Så ofta försvinner Martin till egna huset

Men när det kommer till det egna huset har Martin alltså fria händer och han har inrett det precis som han själv vill ha det. Av den anledningen kanske man kan tro att Martin är där ofta, men så är faktiskt inte fallet.

Hur ofta är han där? Brukar han sova där?

– Nej, han sover aldrig där, säger Melinda och skrattar.

Hon fortsätter:

– Det är som att gå till vilken arbetsplats som helst någon timme om dagen. Sedan kommer han hem och är med familjen på eftermiddag/kvällen. Så det är som en arbetsplats.

FOTO: Peter Wixtröm/ Aftonbladet / TT, SVT

Annons