LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Snickaren Mattias Särnholm – familjen, flickvännen och karriären

29 apr, 2021 
AvMimmi Fouchenette
Mattias Särnholm med flickvännen Stina Sjölind på Instagram 2021
Mattias Särnholm är känd som snickaren från Sofias Änglar och Roomservice VIP.
Men visste du om att Mattias har en flickvän som heter Stina?
Läs här för att veta mer om paret!
Annons
Tony om Sofia Wistams hälsokamp i Den stora hälsoresanBrand logo
Tony om Sofia Wistams hälsokamp i Den stora hälsoresan

Snickaren Mattias Särnholm är känd från bland annat Sofias Änglar, Roomservice och Roomservice VIP på Kanal 5. I flera av programmen han medverkar i jobbar han tätt ihop med målaren och bästa kompisen Johnnie Krigström och programledaren Sofia Wistam.

Det här är säkert information du redan visste om Mattias, men har du koll på att han idag lever som sambo med flickvännen Stina Sjölind? Läs vidare här för att veta mer om paret!

Mattias Särnholms familj och barn

Mattias Särnholm föddes den 4 november 1969 i Stockholm, han ska fylla 52 år till hösten. Mattias har två barn från ett tidigare äktenskap med dåvarande hustrun Ida Särnholm. Paret fick tillsammans dottern Ebba, 22 år och sonen Erik, 20 år. Idag bor snickaren med barnen och nya kärleken Stina Sjölind i Enskede i Stockholm.

Ålderskillnaden mellan Mattias och Stina Sjölind

Mattias och Stina träffades 2019 och har sedan dess levt ihop. Ålderskillnaden mellan paret är hela 13 år. Mattias ska fylla 52 i år och Stina ska fylla 39 år till sommaren.

Annons

Delar gemensamma intressen

När man scrollar igenom Mattias och Stinas Instagram-konton så kan man se att de verkar gillar att vara ute i naturen och göra olika typer av extremsporter. Både Mattias och Stinas Instagram består i stort sett bara av bilder från när de är utomhus och åker skidor, åker båt och tältar i skogen. Det är enkelt att förstå att Mattias och Stina passar bra tillsammans.

Vad heter Mattias flickvän Stina Sjölind på Instagram?

Flickvännen Stina Sjölind heter stinasjolind på Instagram, hon har öppen profil men har bara 443 följare. Där lägger hon ut mycket bilder på hennes fritidsintressen som ser ut att vara längdskidåkning, cykling och åka snöskoter. Hon lägger också ut bilder på hennes barn och självklart på pojkvännen Mattias.

I många av Stinas inlägg delar hon också med sig av när hon är med och stöttar sin kärlek Mattias på hans olika upptåg. Bland annat när han vann Novemberkåsen 2019, som är en årlig motorcykeltävling som utspelar sig i Sverige. Då skrev Stina i inlägget:

Annons

”21 h senare. Så otroligt stolt. Även om jag aldrig tvekade en sekund på att du skulle klara det”, följt av en hjärt-emoji.

Under samma år när programmet Sofias Änglar vann Kristallen la Stina Sjölind ut en selfie på henne och Mattias när han sover på hennes axel och skrev då:

”Har man fått en kristall så är det väl okej att sova på väg till Värnamo. Du är bäst älskling”

FOTO: Instagram, Discovery+/Roomservice VIP

Annons