LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Johnnie Krigströms fina ord om frun Maria samt barnen Stella och Leia

03 mar, 2021 
Johnnie Krigström och frun Maria
Målaren Johnnie är sedan länge en Kanal 5-profil i och med sin medverkan i tv-programmen Sofias änglar och Roomservice.
Men hur ser hans familjeliv ut?
Här kan du läsa Johnnies fina ord om frun och döttrarna.
Annons
Allt om Sofia WistamBrand logo
Allt om Sofia Wistam

Målaren Johnnie Krigström, 47, blev folkkär i och med sin del av succéprogrammet Roomservice som hade premiär år 2001 och gick i hela 19 säsonger på Kanal 5.

I programmet har Johnnie rollen som programledare och målare tillsammans med snickaren Mattias Särnholm, 51. Den fantastiska duon gör även tv-programmet Sofias änglar på Kanal 5 ihop med Sofia Wistam, 54, där de hjälper olycksdrabbade familjer att fixa i ordning i sina hem.

Johnnie bor på Lidingö utanför Stockholm tillsammans med sin familj. Men vilka är Johnnies familj?

Johnnie Krigströms familj

Johnnies familj består av frun Maria Krigström, 47, samt döttrarna Stella, 14, och Leia, 11. De bor alla tillsammans i ett hus som de renoverat en del. Och att bo på just Lidingö känns verkligen rätt.

– Både jag och min fru är uppvuxna på öar – jag på Gotland och Maria på Öland – så vi trivs väldigt bra här. Det är som en småstad i storstaden, har Johnnie tidigare berättat i en intervju med Vi i villa.

Johnnie Krigstam och frun Maria
Johnnie tillsammans med frun Maria på vimmel.

Johnnies fina ord om frun: ”Vi bestämmer tillsammans”

När det gäller att renovera hemma är både Johnnie och Maria delaktiga, men på olika sätt.

Annons

– Vi bestämmer tillsammans hur det ska se ut, men hon är inte delaktig i själva utförandet. Hon är jättebra på sitt jobb, och jag är rätt bra på mitt. Det blir bättre, går fortare och är enklare om jag gör det själv.

Men hur lyckas man hålla kärleken vid liv mitt i en renovering? Johnnie menar att kommunikation är det absolut viktigaste.

Så är Johnnie med barnen

När det gäller att hjälpa till hemma var det inget som Johnnie krävde av sina barn när de var små. Orsaken till det var att han är väldigt petig.

– De är för små för att vara delaktiga i det här, och dessutom är jag lite petig. Barnen tycker att jag är skitjobbig, de får inte ens stå på händer mot väggarna, har han tidigare berättat för Vi i villa.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons