Mattias Särnholms barn har vuxit upp – så ser de ut idag

Mattias

Det är många som känner igen snickaren Mattias Särnholm från ”Sofias änglar”.
Men vem är han privat och hur ser hans barn ut idag?

Mattias Särnholm är känd från trion i ”Sofias änglar”, som han utgör tillsammans med Sofia Wistam och Johnnie Krigström.

Programmet sänds på Dplay och kanal 5 och i varje avsnitt hjälper de, tillsammans med lokala hantverkare, familjer runtom i Sverige som drabbats av problem och har akuta byggprojekt i sina hem som de behöver hjälp med men som de inte kan färdigställa själva.

Snickaren Mattias Särnholm och målaren Johnnie Krigström träffades av en slump för nästan tjugo år sedan då de båda på varsitt håll fick frågan om de ville delta i en casting till det kommande tv-programmet Roomservice – och plötsligt var de nära kollegor som har jobbat i flera år tillsammans. ”Sofias änglar” har besökt över 100 olika hem runt om i Sverige och spelar in nya avsnitt som får flera tittare rörda till tårar.

Men vem är Mattias privat, när kamerorna inte rullar? Snickaren bor i Enskede tillsammans med sin kärlek Stina Sjölind.

Mattias har tillsammans med sin ex-fru Ida Särnholm barnen Ebba, 21, och Erik, 19.

På Instagram syns Erik sällan på sin pappas konto, men på en bild syns det hur dom skämtar om att Erik snart är lika lång som sin pappa.

”Okej… det var ett tag sen sist. Han har vuxit några millimeter till… men inte så lång som pappa, än”, skriver Mattias.

Stolt pappa

När Erik fick sitt körkort postade Mattias ett inlägg om hur stolt han var över sin son.

”Nu har minstingen klarat körkort”, skrev han då.

Mattias har även postat några bilder på dottern Ebba. Bland annat la han ut en bild när hon kommit hem från att ha varit bortrest ett längre tag utomlands.

”Nu är hon hemma igen! Efter tre lååånga månader… Nu är jag hel igen”, skrev han då.

Mycket känslor i programmet

Sofia, Mattias och Johnnie får möta många människor i programmet som varit med om hemska saker. Wistam har tidigare berättat att programmet gjort henne mer ödmjuk och att hon, tillsammans med hantverkarna Johnnie och Mattias, lärt sig komma nära sorgen på ett nytt sätt. Däremot så tror hon det är svårt att hålla en professionell distans när kamerorna slocknat.

– Jag tror att vissa grejer lagras och andra förträngs. Ibland kommer de upp – vissa historier, vissa människor – men annars ser man det lite som en resa man gör tillsammans den här veckan. Vi försöker använda de redskap som vi fått för att göra det bättre för folk, har hon sagt till Aftonbladet.

FOTO: kanal 5/Dplay/Instagram 

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistam firar med familjen – efter förändringarna

LÄS OCKSÅ: Sofia Wistams dotter Sindy bryter tystnaden efter sjukdomsbeskedet

SENASTE NYTT!