Snabba cash-skådisen Matias Varelas stora bröllopslycka med Daniella Kjell

Matias Varela, Daniella Kjell

Skådespelaren Matias Varela har gift sig med sin stora kärlek Daniella Kjell. Nu visar de upp den stora bröllopslyckan och det kryllar av gratulationer till det nygifta paret.

Matias Varela, 40, och hans stora kärlek Daniella Kjell, 29, har gift sig. Tillsammans har de sönerna Teyo, 5, och Louis, 2.

Inför att Matias skulle bli tvåbarnspappa berättade han för Aftonbladet om känslorna kring den nya rollen.

– Det känns riktigt kul och det hände bara. Vi hade tänkt att vi skulle skaffa syskon till vår son, men det var inte planerat. Jag var hemma kort mellan två filminspelningar och då hände det, sa Matias Varela då.

Matias fick sitt stora genombrott efter rollen som Jorge i Snabba cash-filmerna. Tillsammans med Joel Kinnaman har han därför gjort många oförglömliga scener. Efter genombrottet har Matias karriär gått som på räls och nu är han aktuell i rollen som Lucius i HBO-serien Raised by wolves.

Glädjebeskedet i karriären – trots pandemin

Efter succén i Snabba cash blev han nominerad till Guldbaggen för sina insatser i de två sista filmerna. Matias har även lyckats sätta sitt namn på världskartan när han fick ett stort genombrott i Netflix-serien Narcos, med rollen som Jorge Salcedo.

Idag är Matias bosatt i Stockholm tillsammans med Daniella och barnen. I en intervju med Kingsize har han nyligen berättat hur det senaste halvåret varit.

LÄS MER: Karl Fredrik och Petter Kjellén har förlovat sig

– Det har varit annorlunda såklart. Man har märkt att allt har varit ur balans och att folk varit nojiga. Men förutom det negativa har det varit en ganska lycklig tid för min familj och mig, säger han.

Trots att det varit en pandemi har det mesta nämligen gått Matias väg trots allt.

– Vi har skaffat ett lantställe och parallellt med att vi har renoverat det har jag fått mitt första jobb i Spanien, i en TV-serie som var fjolårets största hit i den spansktalande världen. Jag fick en stor roll i andra säsongen, vilket var kul eftersom jag nästan hade tappat hoppet om att spanjorerna skulle upptäcka att jag faktiskt har spanska rötter. Så jag pendlade mellan lantstället i Norrland och en liten ö utanför Marocko, som heter Hierro, under större delen av pandemin, och det var självklart väldigt speciellt, säger han till tidningen.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Matias och Daniella har gift sig

Och nu kan Matias glädja sig åt ytterligare en trevlig nyhet. Tillsammans med familjen befinner han sig i Kapstaden, i Sydafrika, och nu ringde bröllopsklockorna för paret.

På Instagram har han nu lagt upp en bild från en lugn men väldigt romantisk vigsel med den närmaste familjen på plats. Från den fina terassen kan man se det glittrande havet i bakgrunden och kärlekslyckan är total.

”Mr and Mrs Varela married the love of my life, my best friend. Congratulations to us for creating this life for us and our children”, skriver Matias.

Även Daniella har valt att dela med sig av den stora dagen.

”MR & MRS VARELA!!!!!! Tack för att jag får dela livet med dig. Du är allt”, skriver hon.

I kommentarsfältet kryllar det nu av gratulationer. Och det är flera kända ansikten som lämnat en kommentar. Bland andra Tilde de Paula Eby, Sarah Dawn Finer och Gustaf Skarsgård.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso attackerades på gatan – nu ryter Benjamin ifrån

LÄS OCKSÅ: Rickard Olsson om sanningen bakom avhoppet från Bingolotto

Senaste nytt