LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Här fångas Martin Stenmarck på bild med kändiskvinnan – överraskar alla

31 okt, 2023 
Linn Seipel
martin stenmark med kändiskvinnan
Martin Stenmark har varit väldigt kryptisk med sitt kärleksliv sedan han i november 2022 berättade att han träffat en ny.
Nu syns han dansa tätt intill den välkända författarkvinnan!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Artistparet Martin Stenmark, 51, och Hanna Hedlund, 48, skiljde sig under sommaren 2021 efter 23 år tillsammans. Efter det var Martin singel i en period tills han i november 2022 kunde avslöja att han hittat kärleken på nytt. Men än idag har han lyckats hålla denna nya flamma utanför offentligheten. När Hänt träffar Martin kommer frågan förstås åter på tal. När kan vi få veta vem det är egentligen?, frågar vi.

– Den dagen kommer. Men ja kärlekslivet är bra, jag håller det vid det. 5 av 5 jag lovar!, sa han då till Hänt och skrattade.

Annons

Martin Stenmark och kändiskvinnorna

Däremot syns han ofta med kända kvinnor i olika sammanhang. Senast gick tankarna att han kanske hade något ihop med musikalartisten Karin Funk, då de syntes finklädda tillsammans på en gala nyligen.

Nu syns han igen, med ytterligare en kändiskvinna – ingen mindre än Camilla Läckberg, 49! Detta på en stor fest hon nyligen anordnade, för att fira 20 år som författare.

Martin Stenmark och Simon Skölds överraskning – hyllningsframträdande för Camilla Läckberg

Martin Stenmark hade nämligen hört av sig till till Camillas make Simon Sköld, 36, och frågat om han ville överraska henne på detta event. I en video på Instagram ser vi hur Simon och Martin gör ett framträdande ihop – framför en tårögd och märkbart överlycklig Camilla.

När man får överraska sin fru. En ära att stå på scen med Martin Stenmark och spela Sjumilakliv”, skriver Simon Sköld följt av ett rött hjärta.

Annons

På författaren Mari Ljungstedts Instagram kan man också se fortsättning på framträdandet, där Camilla och Martin dansar tätt. I caption skriver hon ”Åh, vilket party!! Tack Camilla och Lili Assefa för en fest vi sen ska glömma”.

Wow vilket ståhej! Grattis Camilla till 20 år av framgång!

Annons