ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Martin Stenmarck och Karin Funk visar upp relationen – nya bilden

04 okt, 2023 
Martin Stenmarck och Karin Funk
Martin Stenmarck och musikalartisten Karin Funk poserar glatt tillsammans på röda mattan.
I en kommentar till Hänt berättar nu Karin om relationen till artisten.
”Kvällen var fantastisk”, skriver hon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Martin Stenmarck, 51, har blivit allt mindre aktiv på sociala medier. Faktum är att hans Instagram-konto inte har uppdaterats sedan i början av sommaren. Martin har däremot haft fullspäckat med roliga jobb både under sommaren och hösten.

I somras fick han äran att vara en av de som sjöng på Solliden sessions och för några veckor sedan uppträdde han på The Perfect World Foundation Award.

Martin Stenmarcks omtalade framträdande på galan

Det var inget blygt nummer som Martin bjöd på kvällen till ära, i inledningen av framträdandet gjorde han en oväntad gest mot hertiginnan Sarah Ferguson.

Martin sjöng då Elvis Presleys Suspicious minds när han tog han tillfället i akt och satte sig i Sarah Fergusons knä. Senare skrek han dessutom ”Sarah, I love you”. Varpå Sarah vinkade glatt. Detta fångades även på bilder där Martin syns sätta sig över Sarah. Duon har tidigare setts flertal gånger under organisationens event och fotades även ihop på röda mattan under kvällen.

Martin Stenmarck och Karin Funks okända relation – bilden visar

Men Sarah är inte den enda kvinnan som Martin fotograferades ihop med under tillställningen. På bilder från kvällen syns han nämligen med artisten Karin Funk, 41.

Martin Stenmarck och Karin Funk
Martin Stenmarck och Karin Funk. Foto: Instagram

Hon har bland annat medverkat i musikalklassikerna Mary Poppins och Chess på Göteborgsoperan. Dessutom är Karin en del av tjejgruppen som hyllat Queen i Queens – a tribute to the music of Queen, med föreställningar under 2023. I showen är hon en del av kvartetten med Nina Söderquist, Anna Sahlene och Anna-Mia Bonde.

Annons

När Hänt når Karin berättar hon om hur hon och Martin känner varandra.

”Vad roligt att ni uppmärksammar TPWFAward. Kvällen var fantastisk! Martin Stenmarck är sedan starten av TPWFAward konferencier för galan. Jag är sedan 2017 med i organisationen bakom priset, The Perfect World Foundation och är chef över scenen och musiken kan man säga, en slags exekutiv producent för galan/galorna. Så vi är helt enkelt medarbetare och ambassadörer för organisationens arbete och vid galakvällen/galakvällarna”, skriver Karin i ett meddelande till Hänt.

FOTO: TT

Annons