ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarcks stora kärlekslycka – nya orden om relationen

15 okt, 2023 
MARTIN STENMARCK
Det har snart gått tre år sedan dess att Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar.
Nu berättar Martin för Hänt om tillvaron idag och orden om nya relationen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Det var i juni 2021 som Hanna Hedlund, 48, och Martin Stenmarck, 50, gick ut med att de skulle skiljas. De hade då varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och fått tre barn ihop.

”Vi har levt separerade i över ett halvår och har beslutat oss för att fortsätta med det. Vi har funnits där och stöttat varandra i vått och torrt och det kommer vi alltid göra. Våra tre underbara barn är och förblir mittpunkten och det viktigaste i våra liv.”, skrev de då i ett gemensamt uttalande när skilsmässan offentliggjordes.

Sedan dess har de fortsatt bo på separata håll. Hanna bor kvar i det gemensamma huset och Martin har skaffat sig en lägenhet i samma område.

Martin Stenmarck om pappalivet

I höst har Martin fullt upp inför kommande turné och han har laddat upp batterierna genom att ta en tripp till USA.

Annons

– Det var superkul, att få landa mitt i allt rep, berättar han för Hänt på premiären av Nelly Rapp – dödens spegel.

Sedan skilsmässan från Hanna har ex-paret haft barnen Ida, Love och Saga varannan vecka ungefär. På biopremiären berättar han mer om pappalivet:

– Jo men det är bra! Det är åka på sådant här, det är fotbolls-cup, ja det är ju som alla som har barn vet, förklarar han.

En stor förändring är dock att det bara är två av barnen som fortfarande bor hemma. Den äldsta dottern Ida har nämligen flyttat hemifrån.

– Det är en mäktig känsla faktiskt, man minns ju själv hur det var när man flyttade hemifrån, det var ju superstort men hon bor ju ändå här i stan så det är skönt.

Martin Stenmarcks nya ord om kärlekslivet

– Jag har någon som jag tycker om, sa han när han gästade radioprogrammet Halv tre med Lotta Bromé.

Nu kommer frågan återigen på tal och även om Martin fortfarande inte vill avslöja några nya detaljer så kan han däremot komma med ett glädjande besked; kärlekslivet får högsta betyg!

– Den dagen kommer. Men ja kärlekslivet är bra, jag håller det vid det. 5 av 5 jag lovar!, säger han till Hänt och skrattar.

FOTO: Jari Kantola/TT

Annons