LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Martin Stenmarck talar ut om nya flickvännen: ”Kan vara mig själv”

10 nov, 2023 
Linn Seipel
martin stenmark och exfrun hanna hedlund
Folkkära artisten Martin Stenmarck skiljde sig från Hanna Hedlund sommaren 2021 – och november 2022 gick han ut med att han var kär på nytt!
Nu avslöjar han varför han hållit nya flickvännen hemlig så länge.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnadenBrand logo
Martin Stenmarcks första ord om kärleken efter tystnaden

Det var i juni 2021 som artistparet Martin Stenmarck, 51, och Hanna Hedlund, 48, gick ut med att de skulle skiljas. Då hade de varit tillsammans i 23 år, gifta i fem och fått de tre barnen Ida, Love och Saga ihop.

Ungefär ett och ett halvt år senare avslöjade Martin att han hittat kärleken på nytt, i en kvinna som han fortsatt håller utanför offentligheten.

Martin Stenmarcks nya flickvän vill fortsatt vara hemlig

I en ny intervju med Expressen avslöjar Martin Stenmarck anledningen varför denna flickvän håller sig i det fördolda. Det verkar nämligen inte vara Martins beslut.

– Haha. Nej, det får hon bestämma när det väl är dags, svarar han tidningen på frågan om de inte får veta vem denna person är.

Annons

Han verkar dock upp över öronen förälskad i denna kvinna, som han ska ha träffat genom bekanta på en middag.

Martin Stenmarcks fina ord om kärleken: ”Kan vara mig själv”

– Vi har setts i ett och ett halvt år. Det är jättehärligt. Hon är snäll. Gör mig glad. Ja men, det är fint. Det är kul att ha någon att bolla med som är peppande, säger han och fortsätter:

– Jag känner att jag kan vara mig själv. Jag tror att det är det som är det viktigaste i ett förhållande. Det och att man är lycklig. Det är nog det som gör att man hittar varandra. Det är fint att hitta det igen. Min känsla är att Hanna också har gjort det, även om hon får prata om det själv.

Martin Stenmarck om varannan vecka-livet

Martin verkar trivas bra med livet efter skilsmässan, och med att ha barnen varannan vecka. När Hänt träffade honom nyligen på biopremiären av Nelly Rapp berättade han mer om pappalivet som separerad:

– Jo men det är bra! Det är åka på sådant här, det är fotbolls-cup, ja det är ju som alla som har barn vet, förklarar han.

Martin och Hannas barn börjar dock växa upp, och deras äldsta dotter Ida har redan flyttat hemifrån.

– Det är en mäktig känsla faktiskt, man minns ju själv hur det var när man flyttade hemifrån, det var ju superstort. Men hon bor ju ändå här i stan så det är skönt.

FOTO: TV4/Nyhetsmorgon, TT/Karin Törnblom

Annons