TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Martin Melins nya framtidsbesked – därför tvingas han pausa

23 feb, 2021 
Martin Melin har börjat skriva på sitt nya bokprojekt.
Men nu avslöjar han på Instagram att han tvingas avbryta sina bok-planer.
Pausat skrivandet”, skriver han i ett nytt inlägg.
Annons
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla LäckbergBrand logo
Martin Melin: Därför vill jag kasta en paj på Camilla Läckberg

Polisen och tv-profilen Martin Melin, 53, blev ett känt namn för svenska folket efter att han kammat hem vinsten i den första säsongen av reality-programmet Robinson för många år sedan. Han har efter det fortsatt att vara i rampljuset och är bland annat känd för sin tidigare relation med deckardrottningen Camilla Läckberg som han var gift med från 2010 till 2014. Tillsammans med ex-frun har han sonen Charlie. Martin Melin har också barnen Fanny och Felix från sitt tidigare förhållande med Christina Melin.

Men trots att Martin Melins tidigare relationer har slutat i separationer så har polisen en väldigt bra relation med båda sina ex-fruar idag. Han har i en tidigare intervju med Hänt berättat om sina egna knep för tt få det att fungera.

– Framgången till att ha en bra relation med sina ex är att acceptera att det som har varit har varit. Att inte älta utan att gå vidare. Har det varit dåligheter så lägg undan det och glöm det. Det går inte att hålla på att tjafsa fem år efter att man har separerat. Och sen om man har barn ihop så tycker jag också att det är ganska nödvändigt att man har en bra relation. Och det har jag med båda två faktiskt, så det är jätteskönt, säger han.

Annons

Profilens plan stoppas – efter nya avslöjandet

Förutom vänskapen så har också Martin Melin och ex-frun Camilla Läckberg ett gemensamt intresse – nämligen författarskapet. Precis som ex-hustrun så är Martin Melin intresserad av att skriva och han har släppt tre böcker.

På Instagram avslöjar han nu att han börjat skriva på ännu en bok. Men nu tvingas han plötsligt pausa då andra projekt har kommit i vägen.

”Jag påbörjade ett nytt bokprojekt i december. Ett kärleksdrama, skulle jag vilja kalla det. I dagsläget. Men på grund av Let’s Dance har jag pausat skrivandet”, skriver den nyligen avslöjade Let's dance-deltagaren på Instagram.

Hittills har det också avslöjats att Hanna Hedlund, Suzanne Axell och Carola Häggkvist är klara för dansprogrammet.

Martin Melin avslöjar missen

Martin Melin berättar vidare i sitt Instagram-inlägg att han träffat andra författarkompisar och diskuterat detaljer om skrivandet – samtidigt avslöjar han en miss han gjort i sin tidigare bok.

Annons

”Hur beskriver man ett förhör av en misstänkt om man aldrig hållit ett förhör? Hur vet man hur en misstänkt känner? I mitt fall var det ena enkelt, hur en polis tänker, (förutom att jag faktiskt glömde en viktig detalj, vilket mina advokatvänner har påtalat. Kapitel 7). Men hur tänker en misstänkt?Inför att jag skulle påbörja boken Status 12 pratade jag med flera före detta kriminella, och fick deras känslor och tankar och använde mig av det”, skriver han i inlägget.

FOTO: Instagram/Olle Sporrong/EXP/TT

Annons