Martin Melins lycka – återförening med ex-frun Christina

Martin Melin och ex-frun Christina Melin
Martin Melin och Christina Melin gick skilda vägar 2007.
Sedan dess har Martin hunnit varit gift med Camilla Läckberg och även varit singel i flertal år.
Men nu visar det sig att polisen och den första ex-frun återförenats – under en solig sommarkväll.
Annons

Martin Melin, 53, är polisen som blev ett välkänt ansikte för det svenska folket när han kammade hem vinsten in i den första säsongen gav Robinson. Två år efter vinsten träffade han sin första fru, Christina Melin, 43. Tillsammans fick paret barnen Fanny, 17, och Felix , 13, innan de 2007 valde att gå skilda vägar. Istället fann Martin kärleken i deckardrottningen Camilla Läckberg, 45. Även Martin och Camilla fick barn tillsammans – sonen Charlie, 11.

Annons
Martin Melin och Camilla Läckberg
Foto: Claudio Bresciani/TT

Martin Melins kärleksbesked

Martin och Camillas relation varade inte heller för evigt, 2014 beslutade de sig för att skiljas. Men relationen mellan Camilla och Martin har alltid varit god, även efter uppbrottet. Camilla köpte till och med en lägenhet på Södermalm i Stockholm som Martin fick bo i de första åren efter skilsmässan. Vilket är något som Martin berättat om i en tidigare intervju med Aftonbladet.

Annons

– Jag behövde två år för att samla ihop pengar till en kontantinsats, sa Martin till tidningen.

Martin har under de senaste åren varit singel, senast i mars berättade han för Hänt om relationsstatusen.

– Jag har ju varit singel ett tag nu så det börjar väl bli dags att träffa nån. Visst kan jag sakna att ”ha” någon, absolut, sa han och fortsatte:

– Men jag kör ju inte Tinder eller så utan det får komma av sig själv. Det brukar lösa sig.

Plötsliga återföreningen med Christina

Men även om Matin inte har funnit någon ny partner så har han gott om kärlek i form att vänner och familj. Under onsdagkvällen återförenades han dessutom med både Christina och Camilla för att fira sonen Charlies födelsedag. Detta visade han glatt upp på Instagram med den bild på hela gänget tillsammans.

Annons

Det vankades födelsedagsmiddag för sonen Charlie idag. Hans mamma hade även beställt en tårta för 50 personer.Men god mat och kul stämning. Trots två Ex-fruar vid bordet”, skriver Martin till bilden.

Någon som även var med under firandet är Let’s dance-dansaren Hugo Gustafsson, han är nämligen syssling till Camilla Läckberg.

FOTO: Hans Shimoda/TT/Eero Hannukainen/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…