Martin Melin och Martina Haags oväntade drag

Martina Haag och Martin Melin
Idag är det premiär för Dplays nya serie Den stora hälsoresan.
I det första avsnittet visar det sig att Martina Haag och Martin Melin har valt att starta sin resa på samma sätt.
Nu berättar deltagarna om beslutet.
Annons

Tidigare i år avslöjades det att författaren Martina Haag, 55, och kändispolisen Martin Melin, 53, är två av de kända profiler som ska medverka i Dplays nya serie Den stora hälsoresan. I programmet ska deltagarna anta den omtalade träningsformen 16 Weeks of Hell, vilket precis som namnet antyder innebär att man under 16 veckors tid följer ett strikt kost- och träningsschema.

Annons

Inför säsongspremiären av Den stora hälsoresan gästade Martin och Martina Tilde de Paula Ebys, 47, intervjuprogram Efter fem där de berättade lite om vad tittarna kommer att få se.

Annons

”Jag och Martin Melin gästade Efter fem och pratade träning. Eller såhär: Jag pratade, Martin tränade”, skrev Martina Haag till en bild på sig själv och och Martin Melin i TV4-studion.

I kommentarsfältet till bilden hälsade flera följare att de tycker att Martin och Martina passar väldigt bra ihop där de står bredvid varandra.

Annons

”Fina ihop ni två”, skrev en person i en kommentar.

Martin Melin och Martina Haags beslut

Idag har avsnitt ett och två av Den stora hälsoresan släppts på Dplay. I dessa påbörjar deltagarna den tuffa träningsformen och många av dem inser först nu vad de egentligen har gett sig in på.

Både Martin Melin och Martina Haag avslöjar att de har bestämt sig för att starta sin träningsresa i Thailand – men det verkar inte som att de sammanstrålade under sina semestrar utan höll sig på olika håll.

– Nu befinner vi oss i Thailand, på en liten ö, säger Martina i avsnittet och förklarar sedan att en anledning till att hon valde att resa iväg är för att hon vill vara ifred och kunna skriva.

I nästa scen får tittarna se när Martin packar sin resväska för att bege sig till samma destination.

– När jag bokade Thailand för ett halvår sen tänkte jag ”nej men vad roligt att åka iväg på semester och ta det lugnt”, säger Martin Melin.

Nya avsnitt av Den stora hälsoresan släpps varje onsdag på Dplay.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Jonas Ekströmer/TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Annons
Laddar nästa artikel…