LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Melins bakslag med Lisa under semestern – dystra händelsen

17 jul, 2023 
Frida Eklöf
Martin Melin och Lisa Thambert
Martin Melin och Lisa Thambert är ute och utforskar världen tillsammans.
Men första dagen på semestern blev inte riktigt som de tänkt sig.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”Brand logo
Martin Melins relation till kungafamiljen: ”Drömmänniskor”

Kändispolisen Martin Melin, 55, har efter tio år som singel äntligen funnit kärleken på nytt.

Den lyckligt lottade är ingen mindre än hästfantasten Lisa Thambert, 46. Det var tidigare i år som Martin och Lisa offentliggjorde relationen när de dök upp sida vid sida på premiären av Jill Johnssons show Simply the best.

Martin Melin och Lisas mardrömsstart på semestern – berättar om otäcka händelsen

– Jag hämtar hem lite efter att ha varit singel i tio år. Min första riktiga sommar ihop med någon och där jag måste planera något, berättade Martin då för Hänt.

Martin och Lisa befinner sig just nu på Mallorca, men semesterns första dag blev inte riktigt som de hade tänkt sig.

När de var ute i havet och badade slog Martin och Lisa snabbt ett getöga på sina solstolar och upptäckte två tjuvar som rotade bland deras saker.

Annons

”Två tjuvar som stal våra mobiltelefoner och handväska med pengar. Men vi såg det och sprang och tog dem. Haha. Badlakan och solstolar som flög när vi jagade ikapp dem. För mig som en dag på jobbet men för de andra såg det kanske våldsamt ut. Jag hade med mig en kompis som är av kalibern man inte bråkar med så själva ingripandet blev bra. Tjuvarna gav sig på fel personer helt enkelt.”, skriver Martin i ett meddelande till Hänt.

Händelsen ledde till att de fick åka in på polisstationen och lämna vittnesmål, men de har lärt sig den hårda vägen. I framtiden kommer de ha mer koll på sina saker.

”Vi kommer definitivt ha mer koll på våra väskor i fortsättningen. Tydligen väldigt vanligt med tjuvar på stränderna här.”.

Martin Melins lyckobesked med Lisa: ”Varannan vecka”

Trots att semestern fick en halvdan start har Martin och Lisa mycket annat att glädja sig åt.

Annons

– Jag bor varannan vecka hos Lisa, så man kan väl säga att vi halvt har flyttat ihop. Men det kommer nog dröja lite på grund av att vi har barn som bor varannan vecka hos oss, sa Martin till Hänt och fortsätter:

– Men det känns bra. Det blir ju lite vardag, inte bara det här att man ses på helger och när det är kul, nu får man lära känna varandra även på vardagen. Och än så länge är det inget gnissel.

FOTO: Ola Axman/TT, Patrik C Österberg/TT

Annons