LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Melins lycka med flickvännen Lisa Thambert – blivit sambos

07 jul, 2023 
Frida Eklöf
Martin Melin och Lisa Thambert
Martin Melin har funnit kärleken i flickvännen Lisa Thambert.
Nu avslöjar Martin att paret delvis har flyttat ihop och lever ett varannan vecka liv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen LisaBrand logo
Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen Lisa

Kändispolisen Martin Melin, 55, har efter tio år som singel äntligen hittat kärleken på nytt.

Den lyckligt lottade är ingen mindre än hästfantasten Lisa Thambert, 46. Det var under premiären av Jill Johnsons nya show Simply the best tidigare i år som Martin dök upp med Lisa vid sin sida som relationen avslöjades.

Martin Melin och Lisa Thamberts nya lycka: ”Varannan vecka”

– Vi ska till Italien och Spanien i sommar. Jag hämtar hem lite efter att ha varit singel i tio år. Min första riktiga sommar ihop med någon och där jag måste planera något, sa han då till Hänt.

När Hänt träffade Martin och Lisa under invigningen av cirkusen Brazil Jack kom de med nästa glädjebesked. Nämligen att de bor ihop varannan vecka.

Annons

– Jag bor varannan vecka hos Lisa, så man kan väl säga att vi halvt har flyttat ihop. Men det kommer nog dröja lite på grund av att vi har barn som bor varannan vecka hos oss, säger Martin till Hänt och fortsätter:

– Men det känns bra. Det blir ju lite vardag, inte bara det här att man ses på helger och när det är kul, nu får man lära känna varandra även på vardagen. Och än så länge är det inget gnissel, säger han.

Så träffades Martin Melin och Lisa Thambert

Hur träffades då Martin och Lisa? Jo, de träffades nämligen på respektives jobb. Lisa driver en av Stockholms mest framgångsrika ridanläggningar och det var under en fotografering som Martin skulle fotografera som de träffades.

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb, jag var ute och skulle fota en kvinna och hennes häst. Då var det det här stallet då som Lisa driver på Fågelbro, så då började vi prata där och då visade det sig att vi hade en hel del gemensamma vänner, sa Martin till Hänt då och fortsatte:

– Sedan så hörde jag av mig till henne – vilket jag ytterst sällan gör nu för tiden! Jag var lite nervös att hon skulle säga nej, men det gjorde hon inte.

FOTO: TT

Annons