LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Martin Melin bekräftar lyckan med flickvännen Lisa: ”Min första…”

31 maj, 2023 
Frida Eklöf
Martin Melin berättar om lyckan med flickvännen Lisa Thambert
Martin Melin har äntligen funnit kärleken på nytt efter att ha varit singel i tio år.
Nu bekräftar han lyckan och planerna framöver tillsammans med flickvännen Lisa Thambert.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen LisaBrand logo
Martin Melins otroliga kärleksförklaring till flickvännen Lisa

Kändispolisen Martin Melin, 55, har efter tio år som singel äntligen hittat kärleken på nytt.

Den lyckligt lottade är ingen mindre än hästfantasten Lisa Thambert, 46. Det var under premiären av Jill Johnsons nya show Simply the best som Martin dök upp med Lisa vid sin sida som relationen avslöjades.

Tidigare var Martin gift med deckardrottningen Camilla Läckberg men för tio år sedan valde de att gå skilda vägar. Och sedan dess har Martin varit singel – förutom några kortare relationer som han tidigare har pratat om med Hänt:

– Det är klart att jag haft några relationer som liksom glidit under radarn. Men det är märkligt att det har gått så lång tid innan jag känner att jag landar i att "nu kan jag liksom ha en riktig relation", förklarade Martin då.

Martin Melin bekräftar lyckan med Lisa – ”Jag hämtar hem...”

Det var när Hänt träffade Martin på UNICEFs insamlingskväll - En kväll för alla barn som han berättar om det glädjande beskedet med nya kärleken Lisa.

Annons

– Vi ska till Italien och Spanien i sommar. Jag hämtar hem lite efter att ha varit singel i tio år. Min första riktiga sommar ihop med någon och där jag måste planera något, berättar han för Hänt.

Så träffades Martin Melin och Lisa Thambert

Paret träffades på respektives jobb. Lisa driver nämligen en av Stockholms mest framgångsrika ridanläggningar och det var under en fotografering som Martin skulle fotografera som de träffades.

– Jag var ute och gjorde ett fotojobb, jag var ute och skulle fota en kvinna och hennes häst. Då var det det här stallet då som Lisa driver på Fågelbro, så då började vi prata där och då visade det sig att vi hade en hel del gemensamma vänner, sa Martin till Hänt då och fortsatte:

– Sedan så hörde jag av mig till henne – vilket jag ytterst sällan gör nu för tiden! Jag var lite nervös att hon skulle säga nej, men det gjorde hon inte.

Och vilken tur det var att Martin hörde av sig till Lisa!

FOTO: HÄNT TV, Karin Törnblom

Annons