camilla läckberg

Camilla Läckbergs första ord om ex-maken Martin Melins nya relation

CAMILLA LÄCKBERG, MARTIN MELIN, LISA THAMBERT

Martin Melin har funnit kärleken i Lisa Thambert efter tio år som singel. För tio år sedan skilde han sig nämligen från deckardrottningen Camilla Läckberg.
Nu har hon uttalat sig för första gången om nya relationen.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Camilla Läckbergs spontana husbilsköp
0:47

Efter reklamen: Camilla Läckbergs spontana husbilsköp

(0:47)

Slå på ljud

Martin Melin, 55, och Camilla Läckberg, 48, var ett av Sveriges mest omskrivna kärlekspar och tillsammans fick de sonen Charlie, 12. Idag lever ex-makarna i en stor modern familj. Camilla hade barnen Wille, 21, och Meja, 18, från ett tidigare förhållande och Martin hade ju Fanny, 19, och Felix, 15, med tidigare ex-frun Christina Melin, 45.

Efter skilsmässan från Martin år 2014 fann Camilla kärleken i MMA-fightern Simon Sköld, 35, och tillsammans med honom fick hon dottern Polly, 6.

De har med andra ord en stor bonusfamilj och även om relationen mellan Camilla och Christina i början var svajjig så är allt löst idag. Nu för tiden har de alla en härlig relation till varandra och förra året tog Christina med sig alla barnen, inklusive Polly på en charterresa.

Därför skilde sig Martin Melin och Camilla Läckberg

Martin har tidigare berättat om anledningen till varför han och Camilla Läckberg gick skilda vägar.

– Camilla har varit öppen med att hon saknade uppvaktning. Hon ville att jag skulle uppskatta henne mer för den hon var, och det kan jag tänka att jag absolut skulle ha gjort. Jag borde ha sett och förstått. Jag var inte mottaglig och förstod inte, sa han i podcasten Tankar med Daniel Redgert.

Nu har även Martin Melin funnit kärleken – tio år efter skilsmässan! Det är ingen mindre än Lisa Thambert, 46, som fångat hans hjärta.

Martin berättar för Hänt om kärlekslyckan efter alla år som singel.

– Ja, alltså det klart att det känns väldigt väldigt bra såklart. Men det är ju det här att tio år är ganska lång tid. Det är klart att jag haft några relationer som liksom glidit under radarn. Men det är märkligt att det har gått så lång tid innan jag känner att jag landar i att "nu kan jag liksom ha en riktig relation", säger han till Hänt och fortsätter:

– Men alltså grejen är att jag inte har haft tid. Jag har haft så sjukt mycket att göra under de här tio åren, så jag skyller på det. Det kan också ha varit någon slags rädsla att gå in i en ny relation men jag har ju haft så mycket att göra så har inte haft tid.

ANNONS: Med höga elpriser är det extra viktigt att du har rätt elavtal och inte betalar för mycket. Jämför alla Sveriges elbolag helt gratis och byt enkelt på några minuter hos elskling.se (Extern länk)

Camilla Läckberg bryter tystnaden om Martin Melins kärlekslycka

Sedan avslöjandet har Camilla haft fullt upp, men nu väljer hon att bryta tystnaden om sin ex-makes kärlekslycka.

”För att citera Gert Fylking: ”ÄNTLIGEN”!”, skriver hon.

Med andra ord verkar Camilla glad över att Martin hittat kärleken igen.

MARTIN MELIN INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Hänt har sökt Camilla Läckberg för en kommentar.

FOTO: WIXTRÖM JIMMY/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN