Martin Melins nya kärleksbesked efter alla år som singel: ”Jag är...”

Tv-profilen Martin Melin har en röd t-shirst.

Efter skilsmässan har Martin Melin levt singellivet.
För Hänt avslöjar kändispolisen hur det ser ut på kärleksfronten idag.
– Den kommer när den kommer, säger Martin.
Martin Melin om påskupploppen: ”Inte lätt”
0:40

Efter reklamen: Martin Melin om påskupploppen: ”Inte lätt”

(0:40)

Slå på ljud

Martin Melin, 55, är en populär tv-profil som syntes i rutan år 1997 med det folkkära programmet Robinson. Men han är inte bara en tv-profil utan också polis och har arbetat som det i över 30 år.

Martin har varit gift med Christina Melin och tillsammans har paret barnen Fanny och sonen Felix. Han har även varit tillsammans med Camilla Läckberg, som han har sonen Charlie med.

Skuldkänslorna efter skilsmässan: ”Inte kär längre”

Martin och Christina gick skilda vägar år 2007 och i podcasten Bathinas skilda möten berättade Martin om anledningen till uppbrottet.

– Jag kände inte att jag var kär i Christina längre. Jag älskade henne inte längre på det sättet man ska göra om man lever i en parrelation, och det är ju värdelöst att fortsätta då. Det finns ingen anledning.

Efter att paret hade skilt sig fick de sonen Felix vilket gav Martin otroligt mycket skuldkänslor.

– Jag hade ångest i ett halvår efter att jag skilt mig. Mådde dåligt och hade ångest. Hon hade ju precis fått Felix, säger Martin i podcasten.

Martin Melin om kärlekslivet idag

Så hur ser det ut på kärleksfronten idag egentligen? Nyligen delade Martin Melin med sig av en bild på sin Instagram där han skriver:

Måste du alltid fota!”Nej, future wife, men du får lära dig att leva med det.”

Många följare började spekulera i om Martin har träffat kärleken igen. Och när Hänt når honom berättar han vem Instagram-inlägget är avsedd till.

Det var skrivet riktat till den blivande frun, vem det än må bli. Jag är supersingel. Det finns inte ens en flirt, tyvärr. Sommaren kan ju bli roligare då, när man kan göra och uppleva saker ihop. Satt tex i går och funderade på att bila ner till Frankrike. Men så tänkte jag att det ju är svintråkigt att åka själv – så ställde det, säger Martin.

Han fortsätter och berättar om hur kärlekslivet ser ut idag.

Jag kan inte säga att jag letar efter kärleken. Den kommer när den kommer. Det har fungerat förut. Jag har ju en del projekt som just nu tar lite tid: bok, tv och så valet (kandiderar ju till riksdagen). Träffar jag någon vill jag kunna prioritera den personen högst, och vet i sjutton om det skulle fungera för jag är just idag i livet, säger Martin Melin till Hänt.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN