Idol 2023 marknadsföring banner

Camilla Läckbergs äldsta dotter Meja har vuxit upp – så ser hon ut idag

27 maj, 2022 
CAMILLA LÄCKBERG
Camilla Läckberg är mamma till fyra barn. Nu har hennes äldsta dotter vuxit upp och så här ser hon ut idag!
Annons
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg
Därför vill Martin Melin kasta en paj på Camilla Läckberg

Camilla Läckberg, 47, gör succé med sina böcker och diverse olika jobbuppdrag. Hon är även en av tjejerna i serien Svenska powerkvinnor och bara namnet säger ju mycket om vad Camilla är för typ av kvinna.

Camilla är mamma till fyra barn och har varit gift med tre olika män. Idag är hon tillsammans med maken Simon Sköld, 34, och innan dess var hon gift med kändis-polisen och Robinson-vinnaren Martin Melin, 55, och tillsammans blev de ett omtalat kändispar innan de gick skilda vägar 2013.

Dessförinnan var deckardrottningen gift med Micke Eriksson; en relation som sträckte sig ända från studietiden vid Handelshögskolan i Göteborg. Karriären kom dock i vägen för relationen och paret skilde sig i anslutning till boksläppet av "Olycksfågeln", 2006.

Annons

Camillas relation till barnen och bonusbarnen

Idag har Camilla en stor familj med flera ex-män och bonusbarn. Camilla är även väldigt god vän med Martin Melins ex-fru Christina Melin, trots att relationen var lite knagglig till en början.

Martin och Christina har barnen Fanny, 18, och Felix, 14, tillsammans. Martin och Camilla fick därefter sonen Charlie, 11, ihop.

Från relationen med Micke Eriksson har Camilla barnen Wille, 19, och Meja, 18, och nu har hon alltså även fått dottern Polly, 5, ihop med Simon Sköld.

Camilla Läckberg visar upp äldsta dottern – det gör hon idag

Nu har Meja hunnit fylla 18 år och är därmed vuxen! Det firar Camilla genom att ta en tripp till Paris med den numera myndiga dottern.

”Första gången resa med VUXEN dotter, och vi inledde vår resa till Paris på restaurang Kong. Efter en cocktail meddelade dottern att hon är sugen på att göra en tatuering medan vi är i paris. Häpp! Så nån som vet en bra tatuerare där det finns chans för tid med kort varsel?”, skriver Camilla på Instagram.

Annons

Meja är privat på Instagram men hon pluggar och nästa år tar hon studenten.

Så här ser Meja ut idag!

FOTO: Jonas Hessman/TT, Karin Törnblom/TT

Annons