ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Markoolio Lehtosalo i tårar efter brevet från barnen i Över Atlanten

07 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Markoolio Lehtosalo
I veckans avsnitt av Över Atlanten brister Markolioo Lehtosalo ut i tårar efter en hälsning från hans barn. I en intervju med Hänt berättar artisten om sanningen bakom tårarna.
Annons
Markoolioo Lehtosalo kamp i ”Över Atlanten” – saknaden efter barenBrand logo
Markoolioo Lehtosalo kamp i ”Över Atlanten”  – saknaden efter baren

Marko "Markoolio" Lehtsalo, 46, är en sverigefinsk artist, känd under artistnamnet Markoolio. Han är sångare, musiker, låtskrivare, komiker, skådespelare samt som programledare i radio och TV.

Fram till 2020 var han gift med Jessica Westergård Lehtsalo som han fick tre barn med, Moa, 11, Melker, 9, och Majken, 6.

Markoolio Lehtosalo om Över Atlanten

Nu är Marko aktuell med tredje säsongen av Över Atlanten, programmet där kändisar seglar över atlanten tillsammans med ett filmteam. Förutom Marko deltar sex andra kända personer i årets säsong, Jessica Almenäs, Eva Röse, Paul Svensson, Anders Limpar, Özz Nujen och Claes Nylöf.

I en intervju med Hänt berättar Marko om upplevelsen i programmet.

– Stundtals var det jävligt tufft, det var som att vara med i lumpen igen. Men i slutändan vägde det positiva upplevelserna över det negativa. Det var bra folk med och bra energi.

Sanningen bakom Markos tårar efter barnens brev i Över Atlanten

I veckans avsnitt blir det känsloladdat då Marko får ett brev från sina barn därhemma. De har målat en teckning på sig själva och Marko. Teckningen rör Markoolio till tårar. I en intervju med Hänt berättar Marko om hur han mådde när han fick teckningen.

Annons

– Inspelningsledaren Johan fick med sig teckningen innan och när jag öppnade brevet kände jag direkt att det stack till i bröstet. Sen så kom tårarna, man är väldigt skör där ute och man har sovit dåligt, så det blir lätt till gråt.

Artisten förklarar att deltagarna inte har någon kontakt med någon under seglingen.

– Du har liksom ingen kontakt, du kan inte ringa hem och säga godnatt till barnen och fråga hur skoldagen har varit. Det är längsta tiden som jag har varit borta från mina barn så det var jobbigt. Man försöker stänga av så gott det går, kanske för att man inte ska gå sönder, det var därför det blev så nära och påtagligt när jag fick teckningen från mina barn.

Hänt frågade om han fick teckningen direkt när han klev på båten men så var inte fallet.

– Nej, nej, nej, det var medvetet av produktionen. Man skulle bli lite nedbruten först, så jag tror jag inte fick teckningen förens dag sex eller sju.

FOTO: Discovery+

Annons