loreen

Mark Levengoods pik till Loreen – efter händelsen under Eurovision: ”Kämpa”

Mark Levengoods pik till Loreen – efter händelsen under Eurovision: ”Kämpa”

I natt blev Loreen historisk som första kvinna att vinna Eurovision Song Contest två gånger.
Hon hyllas nu världen över och en av dem som imponeras av henne är Mark Levengood som även passar på att skicka en pik.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna
0:17

Efter reklamen: Loreen på plats för Eurovision song contest – verkliga känslorna

(0:17)

Slå på ljud

Det har varit en händelserik natt och historia har skrivits då Loreen Talhaoui, 39, vann Eurovision Song Contest för andra gången och därmed blev första kvinnan att göra det.

Veckan som gått har varit intensiv på många sätt och vis för Loreen, bland annat har hon varit nära att klämmas på scen, hon har även behövt ställa in flera åtaganden då hennes schema har varit väldigt hektiskt och så sent som i tisdags väckte en händelse under semin många känslor och reaktioner.

Men trots detta gick det hela vägen och Loreen föll inte för den stora pressen som hon har haft på sig den senaste tiden.

Mark Levengoods pik till Loreen efter uppträdandet i Eurovision

Loreens vinst i Eurovision har väckt, som sig bör, många känslor och reaktioner hos tv-tittarna. Hon hyllas nu världen över på sociala medier och flera fans har varit på plats i Liverpool för att heja fram vår svenska schlagerdrottning.

En som passade på att hylla Loreen är den folkkäre tv-profilen och författaren Mark Levengood, 58. Efter framträdandet i Liverpool kunde Mark inte hålla sig från att kommentera det svenska bidraget och Loreens insats.

I ett inlägg på Instagram passade Mark Levengood på att hylla Loreen men han såg även till att skicka en liten pik till det svenska bidraget.

"Lite ser det ut som om hon försöker kämpa sig ut ur ett solarium. Men….SÅ BRA!! En fläkt av kvalitet och intensitet och riktning! Heja Loreen!", skriver Mark Levengood.

En annan person som även sett till att hylla Loreen är ingen mindre än den tidigare Eurovision-vinnaren Måns Zelmerlöw, 36, som även kommenterade finalen av tävlingen tillsammans med kollegan Edward af Sillén, 40.

– Jag är väldigt, väldigt tagen måste jag säga. Jag tyckte hon gjorde det bra i semifinalen, men det här var någonting helt annat, sa Måns Zelmerlöw efter Loreens uppträdande i finalen av Eurovision Song Contest.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Oli Scarff

FRÅN FÖRSTASIDAN