mariette hansson

Mariette Hanssons nya besked om hälsan – kampen under graviditeten

Mariette Hansson

Artisten Mariette Hansson och hustrun Isabelle Grönqvist väntar sitt andra gemensamma barn.
Nu kommer Mariette med ett sjukdomsbesked.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen
0:20

Efter reklamen: Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

(0:20)

Slå på ljud

Mariette Hansson, 40, gjorde succé i Melodifestivalen 2023 där hon slutade på en åttonde plats i finalen. Bara några veckor efter mello var över gick artisten ut med det glädjande beskedet att hon och hustrun Isabelle Grönqvist väntar sitt andra gemensamma barn.

Mariette och Isabelle har sedan tidigare sonen Dante tillsammans, som föddes i november 2021. Bell som hustrun kallas har även en dotter sedan tidigare och familjen består dessutom av boxerhunden Bosse.

Det var på Instagram som Mariette delade med sig av lyckobeskedet.

”Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas”, skrev Mariette på Instagram när hon avslöjade nyheten.

Mariette om IVF-resan med hustrun Isabelle Grönqvist

Mariette har öppenhjärtligt delat med sig att hon genomgått en IVF-resa. På parets Youtube-kanal har följarna fått följa med på läkarbesök och vi har fått ta del av både tuffa och glada stunder.

I en intervju med Hänt har Mariette tidigare berättat varför de väljer att dela med sig av sin resa.

– Nej men jag skulle säga att vi får väldigt mycket fin respons för att vi delar med oss av en IVF-resa. Det är många som undrar, det är många som har frågor men också många som tar saker och ting för givet, sa då Mariette till Hänt och fortsatte:

– Det känns som att det är viktigt att gå ut med och det är fint att se att det är många som delar med sig av sin story tillbaka till oss. Du vet, det är en liten bergochdalbana, det är mycket känslor och hormoner. Men det behövs lite mer kunskap.

Mariettes sjukdomsbesked – under graviditeten

Mariette är i graviditetsvecka 12 och precis som många andra verkar det som att hon har varit lite trött och illamående hittills.

Nyligen publicerade paret en ny video på kanalen där de berättar att Mariette utöver illamåendet även råkat ut för hälsobesvär och hon berättar att hon varit sängliggandes i en vecka.

– Jag har mått illa och varit trött och sedan åkte jag på en släng med pip i lungorna och svårt att andas. Men nu börjar det lätta lite känner jag. Det känns som att jag ser ljuset för första gången, säger Mariette i videon.

Till Hänt kan Mariette berätta om den otäcka sjukdomen och att hon äntligen mår bättre.

"Ja det var väldigt illa tyvärr… läskigt när en får svårt att andas. Men efter alldeles för många dagar sängliggandes är jag äntligen på benen igen.", skriver hon i ett privat meddelande till Hänt.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN