LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariettes avslöjande om graviditeten – lyckan med hustrun Isabelle

26 mar, 2023 
Mariette Hansson Isabelle Grönqvist.
Mariette väntar sitt andra barn tillsammans med hustrun Isabelle Grönqvist.
Nu kan makarna dela med sig av en ny lycka i graviditeten
– Såg hjärtslagen, säger Mariette i en video på Youtube.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Det var nyligen som artisten Mariette Hansson, 40, kunde avslöja glädjande beskedet att hon och hustrun Isabelle Grönqvist väntar sitt andra gemensamma barn.

Mariette och Isabelle har sedan tidigare sonen Dante tillsammans, som föddes i november 2021. Bell som hustrun kallas har utöver Dante, även en dotter sedan tidigare och familjen består dessutom av hunden Bosse.

Mariette tog till Instagram för att dela med sig av lyckan.

”Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas”, skrev Mariette på Instagram när hon avslöjade nyheten.

Mariette om IVF-resan med hustrun Isabelle Grönqvist

Mariette har berättat öppet och ärligt om att hon senaste tiden har genomgått en IVF-resa. På parets Youtube-kanal har man fått följa resan och i en intervju med Hänt har Mariette berättat varför de väljer att dela med sig.

– Nej men jag skulle säga att vi får väldigt mycket fin respons för att vi delar med oss av en IVF-resa. Det är många som undrar, det är många som har frågor men också många som tar saker och ting för givet, sa då Mariette till Hänt och fortsatte:

Annons

– Det känns som att det är viktigt att gå ut med och det är fint att se att det är många som delar med sig av sin story tillbaka till oss. Du vet, det är en liten bergochdalbana, det är mycket känslor och hormoner. Men det behövs lite mer kunskap.

Mariette Hanssons glädjebesked: ”Såg hjärtslagen”

Nu har makarna delat med sig av en ny video på deras Youtube-kanal där de kan avslöja ett glädjande besked. I videon kan vi se paret på väg till Malmö för göra första ultraljudet.

Efter ultraljudet var klart delade de med sig av lyckan.

– Vi såg hjärtslagen och du fick filma dem, det var starkt, säger Mariette till Belle.

– Litet, litet starkt hjärta. Stor och stark loppa, det är helt fantastiskt.

I bilen på vägen hem visar även Mariette och Belle upp bilden på ultraljudet och glädjen är total.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons