LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hansson är gravid med sitt andra barn – första orden

17 mar, 2023 
Mariette Hansson
Mariette Hansson är gravid med sitt andra barn.
Det avslöjar hon nu i ett inlägg på Instagram – bara dagar efter Melodifestivalen.
”Välkommen bebis till Camping Mariette”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på MelloBrand logo
Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello

På Instagram avslöjar Mariette Hansson, 40, att hon och hustrun Isabelle Grönqvist väntar sitt andra gemensamma barn. Mariette och Belle som hennes hustru kallas har sedan tidigare sonen Dante tillsammans. Han föddes i november 2021.

”Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas”, skriver Mariette på Instagram när hon avslöjar att Dante ska få ett syskon.

Mariette Hansson och Isabelle Görnqvist väntar sitt andra gemensamma barn

Mariette tog sig även i år hela vägen till Melodifestivalens final. I flertal intervjuer under tävlingens gång har Mariette berättat om längtan efter att bli gravid igen men nu står det klart att Mariette varit gravid under tiden hon medverkat i musiktävlingen. Hon är nu nämligen i graviditetsmånad två och var därmed gravid under framträdandena vi sett i tv-programmet.

Annons

Mariette har öppet pratat om att hon senaste tiden genomgått en en IVF-resa och nu visar den sig alltså gett resultat. Bell har utöver Dante, även en dotter sedan tidigare och familjen består dessutom av hunden Bosse.

Mariette Hanssons IVF-resa för att bli gravid

IVF-resan har Mariette och Belle delat med sig av på Youtube. I en intervju med Hänt har Mariette berättat om varför de valt att vara så öppna som de varit.

– Nej men jag skulle säga att vi får väldigt mycket fin respons för att vi delar med oss av en IVF-resa. Det är många som undrar, det är många som har frågor men också många som tar saker och ting för givet, sa då Mariette till Hänt och fortsatte:

– Det känns som att det är viktigt att gå ut med och det är fint att se att det är många som delar med sig av sin story tillbaka till oss. Du vet, det är en liten bergochdalbana, det är mycket känslor och hormoner. Men det behövs lite mer kunskap.

FOTO: TT

Annons