LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Mariette Hanssons nya barnbesked – berättar om lyckan

25 feb, 2023 
MARIETTE HANSSON
Mariette är högaktuell i Melodifestivalen men det är inte det enda som händer i hennes liv.
Hon kan nämligen bli gravid vilken dag som helst nu!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”Brand logo
Theoz om stödet i Linköping: ”Känns ändå stort”

Mariette Hansson, 40, är på plats i Malmö och repar inför den fjärde deltävlingen av Melodifestivalen 2023. Trots att hon är veteran i sammanhanget får hon sig en tankeställare varje gång.

– Det man hinner glömma är hur mycket det är, men sedan slås man av att "juste, det var så mycket vi skulle hitta på hela dagarna, hela tiden". Men det är ju härligt, det är ju så den här veckan ska vara. Maxad!, säger Mariette till Hänt.

Mariette har ställt upp i Melodifestivalen fyra gånger tidigare och varje gång har hon tagit sig direkt till final. I år ställer hon upp med bidraget One day.

Mariette delar med sig av IVF-resan på Youtube

Men Melodifestivalen är inte det enda som händer i Mariettes liv just nu. Vid sidan av allt håller nämligen hon och hustrun Isabelle "Bell" Hansson på med en IVF-resa.

Annons

Sedan tidigare har paret sonen Dante tillsammans, men nu är det alltså fullt upp med att försöka skaffa ett syskon till honom. Bell har även en dotter sedan tidigare och så har de även hunden Bosse tillsammans.

Allt detta kring IVF-resan är något som Mariette och Bell valt att dela med sig av. På Youtube får följarna se allt och Mariette och Bell tycker att det är väldigt viktigt att kunna dela med sig av det här ämnet.

– Nej men jag skulle säga att vi får väldigt mycket fin respons för att vi delar med oss av en IVF-resa. Det är många som undrar, det är många som har frågor men också många som tar saker och ting för givet, säger Mariette till Hänt och fortsätter:

– Det känns som att det är viktigt att gå ut med och det är fint att se att det är många som delar med sig av sin story tillbaka till oss. Du vet, det är en liten bergochdalbana, det är mycket känslor och hormoner. Men det behövs lite mer kunskap.

Därför kan Mariette bli gravid vilken dag som helst

Den senaste uppdateringen i vloggen går ut på att sätta in ett befruktat embryo och nu kan egentligen ett mirakel ske vilken dag som helst!

Annons

– Det är ju fantastiskt att det finns den hjälpen att få, både för homosexuella, ensamstående och heterosexuella. Jag hoppas att det gör något gott, säger Mariette till Hänt.

Hon fortsätter berätta om var de ligger i processen.

– Nu har vi ju gjort äggutplock och tillbakasättning så ja, vi hoppas att vi kanske är gravida!

Så du kan i princip bli gravid nu vilken dag som helst?

– Ja, men vi vet inte. Så det är väldigt spännande, det är mycket som händer.

Stort lycka till – både i Melodifestivalen och på barnfronten!

FOTO: Johan Nilsson/TT, Youtube

Annons