LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mariette Hansson anmäld till socialen efter videon på frun och dottern

22 nov, 2023 
Mariette Hansson och frun
Bara några månader efter att Mariette hade blivit mamma till sonen Dante kom det in en anmälan till Socialtjänsten.
Nu har hon fått sitt andra barn – och historien upprepar sig.
”Ni kanske borde hitta en annan hobby”, skriver Mariette på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på MelloBrand logo
Mariette Hanssons ärliga ord om stämningen på Mello

Mariette Hansson, 40, och hustrun Isabell "Bell" Hansson, 35, har sonen Dante, 2, tillsammans. För drygt två veckor sedan fick de välkomna en liten dotter till världen, men paret har inte gått ut med hennes namn än.

– Vi har ett namn, men ni får inte veta än. Vi känner lite på det. Det känns bra, Mariette vill inte gå ut med det förrän vi har ett mellannamn, förklarade Bell i en video på Youtube.

Paret har också dottern Disa, som Bell hade från ett tidigare förhållande.

Därför kom det in en anmälan efter sonen Dantes födsel

Kärleken sprudlar mellan Mariette och Bell och av deras sociala medier att döma verkar de stortrivas i rollen som småbarnsföräldrar. Men det har inte alltid varit lätt.

Några månader efter att Dante föddes kom det in en och annan anmälan till Socialtjänsten. Anmälaren uppgav då att hen var orolig för att Mariette inte hade tid att ta hand om barnet. Hen baserade detta på att ha sett Mariettes stories där hon var ute och spelade musik.

Annons

”Anmälaren blir rädd och tycker att det är obehagligt när hen ser hur upptagen mamma är. Anmälaren har via gemensamma vänner hört att mamman har väldigt mycket för sig. Anmälaren vet inte om det finns någon annan som avlastar mamma när hon spelar musik”, skrev Mariette då.

Mariette Hansson förklarade också att hon tycker att resurserna borde läggas på de som verkligen behöver hjälpen, inte på henne och Bell som prioriterar sina barn över allt annat.

Mariette anmäld till socialen – 2 veckor efter dotterns födsel

Trots detta så har det nu hänt igen. Det har gått drygt två veckor sedan dottern kom till världen, på Helsingborgs lasarett, och nu har det kommit in nya larm till Socialtjänsten.

Nu står det i anmälan att en anonym person ringt till socialjouren och anmält en Instagramvideo, där ”Mariette dricker alkohol samtidigt som hon vaggar barnvagnen med sin nyfödda bebis”.

Annons

Socialtjänsten skriver även i anmälan att de nu kommer behöva följa upp denna anmälan eftersom den rör oro för ett barns situation.

I ett nytt inlägg på Instagram väljer Mariette nu att sätta ner foten om hur det egentligen ligger till.

”2 veckor hann hon var hos oss innan det trillade ner social-anmälningar i brevlådan”, skriver hon och fortsätter med tre förklaringar:

”1. Det är min fru Isabelle på videon 2. Videon togs för 4 månader sedan 3. Ni kanske borde hitta en annan hobby än att leta fel hos oss som faktiskt ger våra barn en trygg och kärleksfull tillvaro.”

FOTO: Johan Nilsson/TT, Karin Törnblom/TT, Youtube

Annons