LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Det vägrar Mariette och hustrun berätta om bebisen – Mariette stoppar: ”Vill inte”

16 nov, 2023 
Mariette och hustrun Isabelle Hansson välkomnade nyligen deras andra gemensamma barn till världen.
Men något namn på dottern har de inte gått ut med än.
Nu berättar paret varför!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Det råder bebislycka för artisten Mariette Hansson och hustrun Isabelle Hansson. Nyligen meddelade paret att de blivit föräldrar till en liten dotter. Sedan tidigare har de sonen Dante, 2, och Isabelles dotter från ett tidigare förhållande.

Mariette och Isabelle Hanssons stora lycka – blivit föräldrar igen

”I söndags fick jag och min fru världens finaste bröllopspresent. Jag vill rikta ett extra stort tack till personalen på Helsingborgs lasarett som tog så väl hand om oss, ni är fantastiska”, skrev Mariette på sin Instagram.

Efter dotterns födsel har paret uppdaterat flitigt med bilder och följarna skickar all sin kärlek till familjen som nu blivit större. Mariette tog till Instagram nyligen för att tacka för all kärlek de blivit överösta med i samband med att hon publicerat ett videoklipp på bebisen som sover gott där hon ligger nedbäddad.

”Vi är så glada att hon äntligen är här”, skrev Mariette till klippet.

Därför vill Mariette och hustrun inte avslöja bebisens namn: ”Vill inte”

Men något som Mariette och hustrun varit fåordiga om är namnet på dottern. Något som kommer på tal i parets senaste vlogg på deras gemensamma Youtube-kanal. Isabelle berättar att de har ett namn, men Mariette vill inte gå ut med det än.

– Har ni ett namn? Det är så många som skriver det och frågar ”vad heter hon?” ”när får vi veta vad hon heter?” och ”har ni inte kommit på något namn?”.

– Vi har ett namn, men ni får inte veta än. Vi känner lite på det. Det känns bra, Mariette vill inte gå ut med det förens vi har ett mellannamn, säger Isabelle.

FOTO: TV4, YOUTUBE

Annons