BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hansson och hustrun Isabelle har fått barn igen: ”Finaste”

07 nov, 2023 
Moa Risberg
Artisten Mariette och hustrun Isabelle har blivit föräldrar igen!
Nu har paret fått sitt andra gemensamma barn – en liten dotter.
”Världens finaste bröllopspresent”, skriver Mariette på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationenBrand logo
Melanie Wehbe och Mariette Hansson visar upp verkliga relationen

Mariette Hansson, 40, och hustrun Isabelle Hansson gick i mars ut och berättade den glädjande nyheten om att de väntade tillökning till familjen.

"Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas”, skrev hon då på Instagram.

Första bilden på dottern: ”Världens finaste bröllopspresent”

I söndags välkomnade paret lilla bebisen och Mariette visar nu upp en första bild från BB.

Annons

”I söndags fick jag och min fru världens finaste bröllopspresent. Jag vill rikta ett extra stort tack till personalen på Helsingborgs lasarett som tog så väl hand om oss, ni är fantastiska”, skriver Mariette.

Paret gratuleras flitigt i kommentarerna och det visar sig att bebisen tittade ut på Mariette och Isabelles bröllopsdag.

Mariette och Isabelle gifte sig i smyg 2021

Mariette och Isabelle träffades för hela för åtta år sedan, men då var de båda i en relation på varsitt håll. 2021 berättade paret att de hade gift sig i smyg.

I fredags gifte vi oss i smyg på vår lilla sandkulle längst stranden i Kullabygden…Vi tycker att kärleken förtjänar att firas ofta och vi kommer därför hålla årliga kärleksfester istället för ett bröllop.” skrev de då på Instagram.

Sedan tidigare har paret sonen Dante som de fick tillsammans 2021. Isabelle har även dottern Disa från ett tidigare förhållande och de har även familjehunden Bosse.

FOTO: Instagram & TT

Annons