BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Mariette Hansson avslöjar könet på bebisen – nu bekräftar hon: ”Vår lilla”

18 jun, 2023 
Frida Eklöf
Mariette Hansson och hustrun Isabelle
Mariette Hansson är gravid med hennes och hustrun Isabelles andra gemensamma barn.
Nu avslöjar hon könet på bebisen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

Det var under våren som artisten Mariette Hansson, 40, kunde komma med det glädjande beskedet att hon och hustrun Isabelle väntar sitt andra gemensamma barn.

Mariette och hustrun Belle, som hon också kallas, har sedan tidigare sonen Dante tillsammans, som föddes i november 2021. Belle har sedan ett tidigare förhållande även en dotter och i familjen finns även hunden Bosse.

Mariette Hansson avslöjar bebisens kön: ”Vår lilla”

Mariette har tidigare berättad öppenhjärtligt om kampen med att bli gravid. På parets gemensamma Youtube-kanal har följarna fått följa deras IVF-resa för att bli gravida.

"Välkommen bebis till Camping Mariette. All you can eat buffé serveras mellan kl 09.00 - 22.00 alla vardagar. Lördag & söndag håller vi även öppet buffén under småtimmarna. Ska kampsport utövas så ser vi gärna att du gör detta innan kl 20.00 då värdinnan behöver sin skönhetssömn. Utcheckning sker först om ca 7 mån, hoppas du ska trivas ", skrev hon i mitten på mars.

Och det var under söndagen som Mariette kom med den glada nyheten att paret väntar en liten flicka.

”Tack älskade ni för att ni såg till att vår lilla TJEJ i magen fick sig en ordentlig premiär”, skriver Mariette i ett Instagram-inlägg.

Annons

Mariette Hanssons resa mot att bli gravid: ”Bergochdalbana”

Vägen till att bli gravid har inte varit spikrak för Mariette då hon behövt genomgå IVF-behandlingar. Och för paret har det varit självklart att vara öppna om den resa de har gått igenom.

– Nej men jag skulle säga att vi får väldigt mycket fin respons för att vi delar med oss av en IVF-resa. Det är många som undrar, det är många som har frågor men också många som tar saker och ting för givet, har Mariette tidigare sagt till Hänt och fortsatt:

– Det känns som att det är viktigt att gå ut med och det är fint att se att det är många som delar med sig av sin story tillbaka till oss. Du vet, det är en liten bergochdalbana, det är mycket känslor och hormoner. Men det behövs lite mer kunskap.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons