LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Mariettes bild på nyfödda dottern – alla ser samma sak: ”Ser ut som en docka”

11 nov, 2023 
Malin Ljung
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mariettes mörkande om graviditeten under MelodifestivalenBrand logo
Mariettes mörkande om graviditeten under Melodifestivalen

MFör knappt en vecka sedan kom den stora glädjenyheten – artisten Mariette Hansson, 40, och hustrun Isabelle meddelade att de blivit föräldrar till en liten dotter. Sedan tidigare har de sonen Dante, 2, och Isabelles dotter från ett tidigare förhållande.

”I söndags fick jag och min fru världens finaste bröllopspresent. Jag vill rikta ett extra stort tack till personalen på Helsingborgs lasarett som tog så väl hand om oss, ni är fantastiska”, skrev Mariette på sin Instagram.

Det var i mars som Mariette avslöjade att hon var gravid med deras andra gemensamma barn och glädjen var så klart obeskrivligt stor. Paret har på sin gemensamma Youtube-kanal delat med sig av drömmen att få ett lillasyskon i familjen, samtidigt som IVF-resan varit en känslosam tid.

Annons

Första videon på Mariette Hanssons dotter

Men nu är drömmen sann och den lilla dottern har med sina föräldrar fått komma hem till sina storasyskon. Och nu passar Mariette på att tacka för all kärlek de blivit överösta med i samband med att hon publicerat ett videoklipp på bebisen som sover gott där hon ligger nedbäddad.

”Vi är så glada att hon äntligen är här", skriver hon.



Så ser Mariettes nyfödda dotter ut

I kommentarsfältet väller det in gratulationer till familjen. Bland annat har Sanna Nielsen, Jill Johnson, Robin Bengtsson och Maria Lundqvist grattat – men även förundrats över bebisens utseende. Flera personer tycker att hon ser ut som en docka.

"Jisses!! Vilken docka!!”, skriver Lundqvist.

"En bedårande liten tös", tycker en annan person.

"Ser ut som en liten docka", kommenterar ytterligare en person.

Och visst är Mariette och Isabelles nyfödda familjemedlem supergullig!

FOTO: Claudio Bresciani/TT, Instagram

Annons