TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Marie Serneholts bilder från lyxiga semestern med Fredric Palmqvist

27 sep, 2021 
Mikael Einarsson
MARIE SERNEHOLT
FOTO: Karin Törnblom/TT/Marie Serneholt/Instagram
Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvist har det härligt i solglada Spanien.
På Instagram delar tv-profilen nu med sig av privata bilder från lyxsemestern i Marbella.
Annons
Allt om Marie SerneholtBrand logo
Allt om Marie Serneholt

Marie Serneholt, 38, slog igenom som 15-åring, när hon var med i den populära popgruppen, A-teens. Efter att gruppen splittrades 2006 fortsatte Marie som soloartist och släppte ett antal singlar. Hon har även medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen.

Idag arbetar 38-åringen främst med sina sociala medier. Under de senaste åren har vi även kunnat se Marie som programledare för bland annat TV4:s långkörare Bingolotto, samt Upp till miljonen.

2008 gick Marie Serneholt och Måns Zelmerlöw, 35, ut med att det var ett par. Förhållande varade sedan i tre år innan det tog slut 2011.

Efter Måns började Marie dejta De Vet Du-medlemmen Johan Gunterberg, 32. Förhållandet blev dock inte alls långvarigt och samma år valde paret att gå skilda vägar.

Marie om livsförändringen – efter att ha blivit mamma

Istället träffade Marie Serneholt sin nuvarande pojkvän, Fredric Palmqvist, och ett år senare blev de föräldrar till tvillingarna Philip och Nicholas.

Annons

– Nu handlar det inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team, sade Marie i en intervju med Expressen på för ett tag sedan.

Marie Serneholt och pojkvännen på lyxsemester

Marie Serneholt är som nyligen nämnd aktiv på sociala medier. På Instagram brukar hon dela med sig av bilder från sin vardag till sina dryga 240 000 tusen följare.

De senaste dagarna har hennes följare fått ta del utav bilder från Marie och pojkvännens lyxsemester i Spanien och Marbella, där paret just nu befinner sig.

Se privata bilderna från lyxsemestern nedan:

Foto: Instagram
Annons
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT/Marie Serneholt/Instagram

Annons