Marie Serneholts bild med tvillingarna och pojkvännen Fredric Palmqvist

Marie Serneholt och Fredric Palmqvist Elle-galan, Grand Hotel, Stockholm, 2020.

Marie Serneholt och pojkvännen Fredric Palmqvists tvillingar fyllde tre år häromdagen.
Artisten har nu delat med sig av en bild på hela familjen från firandet – och följarna reagerar starkt!
Svenska kändisar som fått barn 2021
Slå på ljud

Marie Serneholt, 37, är en folkkär svensk artist. Hennes karriär drog igång när hon som 15-åring var en av medlemmarna i popgruppen A-teens. Gruppen splittrades 2006 och sedan dess har Marie fortsatt som soloartist, släppt flera singlar och varit med i Melodifestivalen.

Idag jobbar Marie främst med sina sociala medier och under de senaste åren har hon även arbetat som programledare. Hon har bland annat lett Bingolotto, Helt magiskt och Upp till miljonen.

Marie Serneholts tvillingar med sambon Fredric Palmqvist

Under våren 2008 gick Marie ut med att hon och Måns Zelmerlöw var ett par, de var då Sveriges hetaste kändispar men tre år senare tog förhållandet slut. Efter Måns började Marie dejta De Vet Du-medlemmen Johan Gunterberg, 32. Förhållandet var inte långvarigt och samma år som de valde att gå skilda vägar träffade Marie sin nuvarande pojkvän Fredric Palmqvist.

Fredric och Maries relation har gått fort framåt. Ett år efter att de blev ett par föddes deras första gensamma barn, tvillingarna Philip och Nicholas.

I en intervju med Expressen har Marie berättat hur livet har förändrats sedan hon blev mamma.

– Nu handlar det inte bara om oss och våra behov längre. Barnen kommer alltid först och eftersom vi har en rätt krävande situation i och med att vi är tvillingföräldrar gäller det att man hjälps åt och försöker vara ett team, säger Marie Serneholt.

Följarnas starka reaktioner på Marie Serneholts nya bild

Förra veckan fyllde Marie och Fredrics barn tre år och familjen hade ett firande hemma. Marie har delat med sig av flera bilder från firandet på Instagram och det är en bild som har fått större engagemang. Det är nämligen en bild på hela familjen, vilket inte är särskilt vanligt i Marie Serneholts flöde. Pojkvännen Fredric syns sällan till på Maries Instagram och är inte alls lika flitig användare av sociala medier.

Till bilden skriver hon: ”Grattis till mina älskade pojkar som fyllde tre år idag”.

Maries bild har väckt stor uppmärksamhet i kommentarsfältet. Bilden har över 150 kommentarer och många gratulerar småttingarna som inte är så små längre!

Marie Serneholts senaste bild från tvillingarna Philip och Nicholas tre-årsdag. På bilden är hela familjen samlad, Marie, Fredric Palmqvist och tvillingarna.
FOTO: Marie Serneholt/Instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN