Maria Montazami om att bli mormor – bara veckor efter dotterns bröllop

Diego Valdivia, Sara Montazami och Maria Montazami

Maria Montazamis äldsta dotter har gift sig med sin stora kärlek.
När Hänt träffar Maria berättar hon om känslorna kring att bli mormor.
– Väldigt kul!, säger hon.
Maria Montazami om att bli mormor
0:25

Efter reklamen: Maria Montazami om att bli mormor

(0:25)

Slå på ljud

Maria Montazami, 56, gjorde sig ett välkänt namn när hon medverkade i succéserien Svenska hollywoodfruar. Realityserien med sina 13 säsonger hade över 600 000 tittare och de fick sig en rejäl besvikelse när TV3 år 2020 meddelade att programmet läggs ner.

Maria var en av dem färgstarka profilerna som tittarna fick följa i programmet. Tillsammans med sin man Kamran Montazami, 60, och sina fyra barn – Sara Montazami, 31, Hanna Montazami, 29, Emma Montazami, 25, och Nicholas Montazami, 24 – bor hon på andra sidan Atlanten. Och deras annorlunda och lyxiga vardag har minst sagt lockat tittarna.

Äldsta dottern Sara Montazami har gift sig

Dottern Sara, som är den äldsta i syskonskaran, har länge varit tillsammans med sin stora kärlek Diego Valdivia. Och tidigare i somras tog de det stora steget att bli äkta makar.

Det stora och flådiga bröllopet ägde rum i Mexiko och hade så mycket som 175 gäster. I en intervju med Hänt berättade Sara om den lyckliga men ack så stressiga dagen.

– Bröllopshelgen var helt fantastisk. Jag och Diego höll på att stressa ihjäl oss innan bröllopet för det var så många sista-minuten-detaljer att fixa. Självklart hade vi en plan, men det var som att allt små-fix kom i sista minuten. Vi kunde knappt andas, vi hade så mycket att göra och så många telefonsamtal att göra!

Maria Montazami om att bli mormor

Nu när Sara har gift sig, och hon och maken dessutom har planer på att köpa ett större hus, passade vi på att fråga om de har planer på barn i framtiden.

– Ja, vi vill verkligen ha barn. Jag är ju 31 nu, så vi har definitivt börjat tänka på det. Men jag tror att det kommer kännas bra när vi har vårt större hus. Då har vi varit gifta i tre år, så förhoppningsvis kanske jag är gravid då, sa Sara då.

Och tanken på att bli mormor är något som verkligen lockar Maria. För Hänt berättar hon om längtan efter att få barnbarn.

– Det ska faktiskt bli väldigt kul att få barnbarn. Jag tror kanske jag är redo om något år. Eller ja, när det blir så blir det ju, säger Maria och fortsätter:

– Jag kommer bli en jättebra mormor, det vet jag. Klassisk, snäll, rolig, snabb, du vet. De får äta hur mycket glass de vill. Precis som jag gjorde med mina barn, ät! Njut!

Vi kan bara tänka oss vilken underbar mormor du skulle bli Maria!

FOTO: Instagram/Amanda Gripenberg

FRÅN FÖRSTASIDAN